Νέος Σπίλμπεργκ, Γούντι Αλεν και Σον Πεν στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών

17:46 22/3/2016 - Πηγή: TVNea
Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι φέτος στις Κάννες θα προβληθεί η νέα ταινία της Τζόντι Φόστερ, με τίτλο «Money Monster», στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο Τζορτζ Κλούνεϊ και πολύ σύντομα ένα νέο κύμα πιθανολογούμενων τίτλων, άρχισε να συζητείται.

Σύμφωνα με την Le Parisien, μεταξύ των ταινιών που αναμένονται να κάνουν την πρεμιέρα τους στην Κρουαζέτ, θα βρίσκεται το νέο φιλμ του Στίβεν Σπίλμπεργκ, «The BFG» (θα προβληθεί εκτός διαγωνιστικού), το «The Nice
Guys» του Σέιν Μπλακ με τους Ράιαν Γκόσλινγκ και Ράσελ Κρόου αλλά και η πιο πρόσφατη προσθήκη στη φιλμογραφία του Γούντι Αλεν, με τίτλο «Café Society» (επίσης, εκτός διαγωνιστικού), στην οποία θα πρωταγωνιστούν οι Κρίστεν Στιούαρτ, Μπλέικ Λάιβλι, Τζέσε Αϊζενμπεργκ και Στιβ Κάρελ.

Μεταξύ των ταινιών που θα διαγωνιστούν για τον Χρυσό Φοίνικα, έχουμε το τελευταίο φιλμ του Σον Πεν, με τίτλο «The Last Face» και πρωταγωνίστριες τις Σαρλίζ Θερόν και Αντέλ Εξαρχόπουλος, καθώς επίσης και το «Loving» του Τζεφ Νίκολς («Ιστορίες Πυροβολισμών», «Το Καταφύγιο»).

Ως συνήθως η συμμετοχή του Τέρενς Μάλικ παραμένει ένα μεγάλο ερωτηματικό, μια και το «Voyage of Time» μπορεί να προλάβει να είναι στις Κάννες εγκαίρως. Στο μεταξύ φημολογείται ότι το «Silence» του Σκορσέζε δεν θα προλάβει τις ημερομηνίες.

Tο ίδιο θα συμβεί μάλλον και με την τελευταία ταινία του Τζέιμς Γκρέι («Μικρή Οδησσός», «Κάποτε στη Νέα Υόρκη») με τίτλο «The Lost City of Oz», που βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της προ-παραγωγής.

Όλα αυτά, βέβαια, μπορεί να αλλάξουν μέσα στους επόμενους δύο μήνες.

ΠΗΓΗ: cinemag.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα