Νέο σειρά στην ΕΡΤ2 από την Καθαρά Δευτέρα-Ερχεται το θρίλερ BLACK WIDOWS

15:46 10/3/2016 - Πηγή: TVNea
NEA,ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ2 #BlackWidows
Από την Καθαρά Δευτέρα, 14 Μαρτίου, Και κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη 21:40

Όταν τα τρία ζευγάρια φίλων αποφάσισαν να περάσουν ένα ευχάριστο καλοκαιρινό διήμερο, δεν φαντάζονταν ότι η ζωή τους θα άλλαζε τόσο ξαφνικά. ‘Η μήπως το φαντάζονταν; Η Bίρα, η Γιοχάνα και η Κίρσι μπαίνουν στη ζωή μας αποφασισμένες να «καθαρίσουν» με τους συζύγους τους μία
και καλή. Και το καταφέρνουν, με εκρηκτικό τρόπο. Οι Τρεις Μαύρες Χήρες τα έχουν οργανώσει όλα στην εντέλεια. Σίγουρα; Η νέα ξένη σειρά της ΕΡΤ2, Black Widows, κάνει πρεμιέρα την Καθαρά Δευτέρα, 14 Μαρτίου, στις 21:40. Τα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο θρίλερ φινλανδικής παραγωγής, που έσπασε τα κοντέρ τηλεθέασης όταν πρωτοπροβλήθηκε, ενώ σήμερα την παρακολουθούν τηλεθεατές από όλες τις σκανδιναβικές χώρες και πολλές της Ευρώπης, μέχρι και τη Μέση Ανατολή. Έχει αποσπάσει τα εξής βραβεία:«καλύτερης δραματικής σειράς», «σεναρίου» και «σκηνοθεσίας» στα φινλανδικά τηλεοπτικά βραβεία και, πρόσφατα, ο αμερικανικός κολοσσός CBS απέκτησε τα δικαιώματα της σειράς ώστε να προχωρήσει στο remake της. Την ημέρα της πρεμιέρας της σειράς στην ΕΡΤ2, ξεκινά και η προβολή του δεύτερου κύκλου επεισοδίων διεθνώς, τον οποίο θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε και στην Ελλάδα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου!

Η νέα αυτή σειρά της ΕΡΤ2, Black Widows, παρουσιάζει την πλήρη ανατροπή στις ζωές των τριών γυναικών, όταν η δολοπλοκία τους δεν πηγαίνει ακριβώς όπως είχαν προγραμματίσει. Σκηνές μαύρου χιούμορ, δραματικές εξομολογήσεις μεταξύ των τριών γυναικών, αλλά και αστυνομικού περιεχομένου ανατροπές, συνθέτουν την υπόθεση που έχει χαρακτηριστεί από τον διεθνή Τύπο, «of high concept».

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Pihla Viitala, Wanda Dubiel, Malla Malmivaara, Ville Tiihonen, Osla Räisänen, Alex Anton, Niko Saarela, Carl-Kristian Rundman, Vilma Melasniemi κ.α.

Από την Καθαρά Δευτέρα και κάθε Δευτέρα,Τρίτη και Τετάρτη στην ΕΡΤ2!http://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
το σηριαλ μαυρες χηρες της ερτ2 ποιας χωρας ειναι
Τυχαία Θέματα