Νεκρός ο Μιχάλης Ασλάνης! "Πάγωσε" ο κόσμος της μόδας

16:50 28/8/2013 - Πηγή: TVNea
Σοκ στον κόσμο της μόδας και όχι μόνο προκάλεσε η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του πασίγνωστου σχεδιαστή μόδας Μιχάλη Ασλάνη.

Ήταν λίγο πριν από τις 15:00 όταν η είδηση έγινε γνωστή: ο Μιχάλης Ασλάνης είχε βρεθεί νεκρός, μια ώρα πριν, στο σπίτι του στο Κολωνάκι. Τον βρήκε πεσμένο δίπλα στο κρεββάτι του η υπεύθυνη του ατελιέ του, η συνεργάτης του που είχε κλειδιά του σπιτιού του.

Ο στενός
του συνεργάτης, Γιώργος Κουτρούλιας, ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στο σπίτι του γνωστού σχεδιαστή μόλις έμαθε το τραγικό νέο. «Μπήκα μέσα και είδε 3-4 καρέκλες πεσμένες στο πάτωμα. Δε με άφησαν να προχωρήσω πιο μέσα», είπε στους δημοσιογράφους, εμφανώς συγκλονισμένος από το χαμό του φίλου και συνεργάτη του.

Σε ερώτηση του NewsIt, δεν έκρυψε πως τον τελευταίο καιρό είχε ταλαιπωρηθεί πολύ τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. «Δεν είχε τις αντοχές του 40αρη πια. Η πίεση ήταν μεγάλη. Το ατελιέ στου Ψυρρή δεν πήγε καλά, είχε κάποια ψυχολογικά προβλήματα», είπε.

Σημείωμα αυτοκτονίας δεν έχει βρεθεί και τα αίτια του θανάτου του θα αποσαφηνιστούν αφού η σορός του εξεταστεί από τον ιατροδικαστή.
Bρέθηκε από τους άνδρες της αστυνομίας ένα μπλοκ όπου ο Μιχάλης Ασλάνης σημείωνε σε ποιους χρωστούσε και ποιοι του χρωστούσαν, καθώς και ένα ημερολόγιο όπου από το καλοκαίρι έγραφε διάφορες σκέψεις του. Ανάμεσά τους και αυτή: "ποιος ξέρει τι μας ξημερώνει".

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο διαμέρισμα του Μιχάλη Ασλάνη βρέθηκαν πολλά μη συνταγογραφούμενα χάπια αλλά και φάρματα, συνταγογραφημένα, τα οποία χορηγούνται σε ανθρώπους που πάσχουν από κατάθλιψη.
Γι' αυτό και εξετάζεται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Ο ίδιος ο Μιχάλης Ασλάνης δεν έκρυβε πως είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Σε συνέντευξή του σε τηλεοπτική εκπομπή είχε αποκαλύψει τόσο τα οικονομικά του προβλήματα όσο και το γεγονός πως κάποιος τον εκβίαζε.
Όπως αναφέρουν άνθρωποι που τον ήξεραν, το τελευταίο χρονικό διάστημα, εξέπεμπε συνεχώς "κραυγή αγωνίας".

Η αστυνομία το μόνο που αποκλείει είναι την εγκληματική ενέργεια.

Για την ώρα, είναι ανοιχτό και το ενδεχόμενο ο γνωστός σχεδιαστής μόδας να έφυγε από τη ζωή απο παθολογικά αίτια.
Τον τελευταίο καιρό παραπονιόταν για υπέρταση, ενώ είχε χρόνια και πρόβλημα με το σάκχαρό του.

Πηγή:ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ/ newsit.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα