Νέα Σειρά:Πρεμιέρα 4/1 στις 21:00 για τον «Ελεύθερο κι ωραίο»

14:03 18/12/2011 - Πηγή: TVNea
Δειτε φωτογραφίες απο το πάρτυ της νέας σειράς
Μπορεί στην Κύπρο να σκίζει σε νουμερα η σειρά του Πάνου Αμαρατίδη «Ελεύθερος κι ωραίος», η οποία φέρει τη σκηνοθετική επιμέλεια και υπογραφή του Πάνου Κούτρα, όμως στην Ελλάδα θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Ιανουαρίου. Ναι πολυ καλα διαβάσατε η σειρά με ένα πολυ δυνατό κάστ κάνει πρεμίερα την Τετάρτη 4/1/2012 στις 21:00 στον ΑΝΤ1.
Το ελεύθερος κι ωραίος είναι ίσως η τελευταία ακριβή παραγωγή της τηλεόρασης.Μια κηδεία φέρνει πιο κοντά τον «Ελεύθερο κι ωραίο» ταξιτζή Γιώργο Πυρπασόπουλο και την όμορφη και καλλιεργημένη Θάλεια Ματίκα. Όλα αυτά στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, που υπογράφει ο Πάνος Αμαραντίδης.
Η Τατιάνα (Θάλεια Ματίκα) μπαίνει ανυποψίαστη στο ταξί του για να πάει στην κηδεία μιας γειτόνισσάς της. Στη θέση του οδηγού κάθεται ο Σταμάτης (Γιώργος Πυρπασόπουλος), ο οποίος γοητεύεται αμέσως από την παρουσία της. Εκείνη διατηρεί δεσμό με τον Αλέξανδρο (Μέμος Μπεγνής), ο οποίος είναι ιδιοκτήτης μεσιτικού γραφείου. Εκείνος κυνηγάει τη Λέτα (Ιωάννα Πηλιχού), η οποία δεν του δίνει καμία σημασία. Αυτό που δεν γνωρίζουν ο ταξιτζής και η γοητευτική πελάτισσά του είναι ότι....
Διαβάστε περισσότερα+Σχόλια μέσω Facebook>>http://tvnea.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα