Νέα σειρά για το Mega!

12:03 21/9/2012 - Πηγή: TVNea
Ζυμώσεις επί... ζυμώσεων γίνονται στο κανάλι της Μεσογείων (λέμε με Mega!) για το καινούριο πρόγραμμα του σταθμού, το οποίο υφίσταται πολλαπλά... κουρέματα (σαν τους μισθούς και τις συντάξεις ένα πράμα!). Μία εκ των "ζυμώσεων" αφορά και τις σειρές που μαγειρεύονται στο κανάλι.

Επί του... πιεστηρίου, λοιπόν, μαθαίνουμε πως στο Mega σχεδιάζουν, εκτός από τις τέσσερις επιτυχημένες σειρές-άσσους που έχουν στο "οπλοστάσιό" τους ("Κλινική Περίπτωση",
"Βασιλιάδες", "Κλινική Περίπτωση", "Πίσω στο σπίτι"), να βγάλουν στον "αέρα" μία - αλλά μόνο μία! - καινούρια σειρά από τον Ιανουάριο του 2013. Και μην πάει ο νους σας στο "Βρες το μωρό" με Εβελίνα Παπούλια! Στο... συρτάρι η Εβελίνα!

Τα νέα σχέδια του σταθμού μιλούν για την ελληνοποίηση - adaption ξανά! - μιας σειράς εκ της Ισπανίας! Ως άλλη "Πολυκατοικία" (κι εκείνη ισπανόφερτη ήταν) έρχεται στο Μεγάλο Κανάλι η σειρά "Con el culo al Aire" (ελληνιστί: "Με τα παντελόνια κατεβασμένα") και οι Megalicious ιθύνοντες στηρίζουν πολλά επάνω της! Το στόρι αναφέρεται στις ζωές κάποιων ανθρώπων, οι οποίοι, λόγω οικονομικής κρίσης, αποφασίζουν να μετακομίσουν και να ζήσουν σε ένα camping - κάτι σαν το "Πίσω στο σπίτι" σκεφτείτε αλλά σε πιο... αγροτικό!

Και επειδή δεν είναι καιρός τώρα να φτιάχνουμε σειρές στο... πόδι και να τις "κόβουμε" μετά από λίγο καιρό λόγω αποτυχίας, από τώρα μαγειρεύουν του φρονίμων τα παιδιά στο Mega την special dream team της σειράς! Στην κορυφή και αρχηγία θέλουν τον "πολύ" Πέτρο Φιλιππίδη (και για να την... πουν στον Ant1 που τον πολιορκεί εξίσου αλλά και γιατί σκέφτονται τις δεκάδες επιτυχίες που τους έχει χαρίσει!). Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο "μετρ" Βασίλης Θωμόπουλος (σκηνοθέτης των θρυλικών "Πενήντα - πενήντα" και "Πολυκατοικίας"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι δαιμόνιοι Βασίλης Ρίσβας - Δήμητρα Σακαλή ("ηθικοί αυτουργοί" της top σειράς "Μαύρα μεσάνυχτα" που τα... σπάνε και στην επανάληψή τους!).

Εμείς τι άλλο να ευχηθούμε; Μακάρι να βγει στον "αέρα", έστω και ελληνοποιημένη - δες ξενόφερτη - σειρά, μήπως και ανασάνουμε λιγάκι από την τουρκική... επέλαση! http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα