Νέα είσοδος στα "Κλεμμένα Όνειρα"!

12:16 10/2/2013 - Πηγή: TVNea
Nέα είσοδος στα ''Κλεμμένα Ονειρα'', αυτή του Κώστα Κάππα στο ρόλο του δικηγόρου Δρόσου...Για να δούμε τι λέει ο ίδιος ο ηθοποιός γιαυτό : “Πρόκειται για έναν πολύ κόντρα ρόλο σε μένα, αλλά εξελίσσεται με πολύ ενδιαφέρον...Το μόνο που με ξενίζει προς το παρόν στον χαρακτήρα, με την καλή έννοια πάντα, είναι ότι ο Δρόσος δεν έχει πολύ χιούμορ. Το επιβάλλει, ίσως, και η ιδιότητά του, καθώς ως νομικός πρέπει να είναι λίγο άκαμπτος και πολύ σοβαρός” .

Ο Δρόσος γνωρίζεται με την οικογένεια χάρη στην Αννα, είναι ένα άτομο που γνωρίζει
από παλιά και οι δύο τους έχουν μια ιδιαίτερη σχέση, η οποία θα αποκαλυφθεί στην πορεία. Η Αννα πιστεύει ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να αναλάβει την υπεράσπιση του Σταύρου, καθώς το ένδοξο παρελθόν του στη δικηγορία έχει να επιδείξει πολλές παρόμοιες νίκες”.

Ο δικηγόρος μπαίνει με πολλή όρεξη στην υπόθεση, συμπαθεί μάλιστα και από την πρώτη στιγμή τον πελάτη του και παρά τα πολλά εμπόδια που θα του παρουσιαστούν στο δρόμο, γιατί θα είναι πολλοί αυτοί που θέλουν να δουν τον Σταύρο βαθιά μέσα στη φυλακή, θα κατορθώσει να βρει τη λύση και να τον οδηγήσει ξανά στην ελευθερία...

Μην νομίζετε, όμως, ότι η δράση του Δρόσου θα σταματήσει μόνο στην νομική κάλυψη του νεαρού Χαλκιά...Η εμπλοκή του με την οικογένεια και η γνωριμία του με την μητέρα του Σταύρου, τη Βίκυ, θα τον κάνει να βρει έναν ακόμα λόγο για να σταθεί στο πλευρό τους και να τους υπερασπιστεί με κάθε τρόπο.

Ο δυναμισμός και η γοητεία της γυναίκας θα κάνει μεγάλη εντύπωση στον νεαρό δικηγόρο, που από την πρώτη σχεδόν στιγμή θα εκφράσει την συμπάθειά του για εκείνη και δεν θα σταματήσει εκεί, καθώς σύντομα θα προχωρήσει και θα της ζητήσει να τη γνωρίσει καλύτερα. Η Βίκυ θα βρει αυτή την σχέση ως την κατάλληλη ευκαιρία να προχωρήσει τη ζωή της και να αποδεσμευθεί από τον αρρωστημένο δεσμό με τον Μαλτέζο, αλλά υπολογίζει χωρίς τον...ξενοδόχο! Ομως ο δικηγόρος θα αποδειχθεί και αυτός με τη σειρά του...γάτα και θα κατορθώσει σταδιακά να φέρει κοντά του την Βίκυ, με τις ευλογίες και του Σταύρου...

tvzapping
Keywords
Τυχαία Θέματα