Ναταλία Γερμανού: Ήταν απλώς μια συμπαθητική πρεμιέρα...

12:09 1/12/2014 - Πηγή: TVNea
Για το καινούργιο τηλεοπτικό ταξίδι της αλλά και για τις κρίσεις κι επικρίσεις μίλησε η Ναταλία Γερμανού.

Ενα καινούργιο τηλεοπτικό ταξίδι μόλις ξεκίνησε. Πώς νιώθεις;
Ημουν από τη μία μεριά ενθουσιασμένη και από την άλλη ήμουν απίστευτα αγχωμένη. Κάθε φορά που ξεκινώ κάτι νέο σαν πρωτάκι αισθάνομαι. Χώρια από το γεγονός ότι είχαμε πάρα πολλά τεχνικά προβλήματα και κάναμε υπεράνθρωπες προσπάθειες να τα ξεπεράσουμε, για να μπορέσουμε να βγούμε στον αέρα.

Η αλήθεια είναι ότι σε ό,τι έχει να κάνει με την πρεμιέρα, βγήκες στον αέρα και όλα ήταν
κάπως... φλου!
Είσαι κακός άνθρωπος (γέλια)... Εχεις δίκιο. Λες εμείς να μη το είδαμε; Ομως σε ό,τι έχει να κάνει με τα τεχνικά μας, πραγματικά ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας για να προλάβουμε να βγούμε στις 15 στον αέρα. Δεν θέλαμε να αναβάλουμε την πρεμιέρα.

Εμεινες ευχαριστημένη από την πρεμιέρα;
Σιγά μη σου πω ότι έμεινα ευχαριστημένη! Πέρα από τα τεχνικά ήμουν και εγώ αμήχανη, δεν είχα βρει τον ρυθμό μου, είχα θεματάκια και με το μοντάζ. Ηταν απλώς μια συμπαθητική πρεμιέρα, σαν να είδατε ένα πιλοτικό επεισόδιο, πήρατε μια γεύση και τώρα πάμε κανονικά!

Νομίζω ότι είχες στα σχέδιά σου να κάνεις κάποιο τηλεπαιχνίδι...
Ναι, για φέτος είχα μια απίστευτα παιχνιδιάρικη διάθεση, ήρθα στο «Ε», ερωτεύτηκα την ιδέα του «Μη χανόμαστε» και έτσι το τηλεπαιχνίδι είπαμε να το παρουσιάσουμε αργότερα.

Πόσο εύκολο είναι να προσεγγίσεις έναν άνθρωπο «εξαφανισμένο» από τα φώτα;
Δεν είναι καθόλου εύκολο. Μπορεί, π.χ., να τηλεφωνήσεις εσύ στον άλλον με κάθε καλή πρόθεση κι εκείνος να σου απαντήσει ενοχλημένος πως δεν θεωρεί τον εαυτό του εκτός χώρου ή ξεχασμένο ή να πει «τώρα σας έπιασε ο πόνος και με θυμηθήκατε;». Βέβαια, υπάρχουν κι εκείνοι που έρχονται με χαρά.

Με τις κρίσεις και με τις επικρίσεις πώς τα πας;
Μια χαρά (γέλια)... Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη και δεν έχω μπει στη διαδικασία να θεωρώ ότι ο άλλος κάνει ένα αρνητικό σχόλιο για μένα με στόχο να με... καταστρέψει! Κάνω μια δουλειά όπου εκτίθεμαι και ο καθένας έχει το δικαίωμα της δικής του άποψης.

ethnos.gr http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα