Νάντια Μπουλέ: "Η Ελεονώρα κι εγώ"

13:25 11/6/2011 - Πηγή: TVNea
Μέχρι τώρα μίλησαν όλοι οι άλλοι για εκείνη. Η 26χρονη παρουσιάστρια αποφασίζει να απαντήσει σε όλα όσα της καταλογίζουν μόνο στο People.
- Έκλαψες ποτέ από κάτι που άκουσες; Ναι, έκλαψα πολύ για ανακριβή σχόλια που άκουσα. Επίσης, έχω διαβάσει πολύ άδικες κριτικές από ανθρώπους που είναι αρνητικά προδιατεθειμένοι με εμένα. Σε τέτοιες περιπτώσεις ξεσπάω στις φίλες μου – τις παίρνω τηλέφωνο και μιλάμε. Έχω ακούσει ανθρώπους που δεν γνωρίζω προσωπικά να περιγράφουν έναν άνθρωπο που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είμαι.
- Διατηρείτε
καλές σχέσεις με την Ελεονώρα Μελέτη μετά το DWTS; Την Ελεονώρα δεν την ήξερα πριν από το παιχνίδι, δεν γνωριζόμασταν. Είχαμε βρεθεί κάνα δύο φορές σε κάποιες εκδηλώσεις. Τη γνώρισα στα γυρίσματα, στις πρόβες που κάναμε και οι σχέσεις μας είναι μια χαρά.

- Άλλαξες άποψη για εκείνη μετά τη γνωριμία σας στο χορευτικό show; Μέχρι πρόσφατα είχα άποψη μόνο για την τηλεοπτική της εικόνα. Τώρα που γνωριστήκαμε και μιλήσαμε, είδα ότι είναι ένας άνθρωπος πολύ δυναμικός που βάζει στόχους στη ζωή του και θέλει να τους πετύχει.

- Θα μπορούσε να γίνει φίλη σου; Οι φίλες στη ζωή μου είναι πολύ συγκεκριμένες, τις ξέρω πολλά χρόνια και τις γνωρίζω απέξω κι ανακατωτά. Με την Ελεονώρα δεν κάναμε πολλή παρέα και δεν τη γνωρίζω τόσο καλά για να μπορώ να σου απαντήσω. Δεν έχουμε προσωπικές σχέσεις με την κοπέλα. Μιλήσαμε, ανταλλάξαμε απόψεις για τη ζωή μας και το DWTS λειτούργησε σαν μια εκτόνωση για μας, σε μια περίοδο που το χρειαζόμασταν και οι δύο.

Περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!
Keywords
Τυχαία Θέματα