Νάντια Μπουλέ: «Χρέωσαν την επιτυχία μου σε κάποιον άλλον»

13:50 27/5/2011 - Πηγή: TVNea
Η Νάντια Μπουλέ μίλησε στο περιοδικό "Votre Beaute" για την επαγγελματική διαδρομή της, τους στόχους της στην τηλεόραση και τη μουσική, αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς.

Σχολιάζοντας τη φετινή "πολλαπλή" επαγγελματική παρουσία της, η 26χρονη παρουσιάστρια απάντησε: «Δεν ξέρω αν είναι η χρονιά μου, όμως σίγουρα είναι μια πολύ έντονη και δημιουργική σεζόν σε όλα τα επίπεδα, τηλεοπτικά, μουσικά, ραδιοφωνικά, αλλά και χορευτικά». Μιλώντας για την εμπειρία της στο Dancing With The Stars
δεν παρέλειψε να σχολιάσει: «Με ό,τι καταπιάνομαι θέλω να πετυχαίνω το καλύτερο δυνατό. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, θέλω να είμαι ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα σε σχέση με τον χορογράφο μου».

Απαντώντας στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί για την δημοσιότητα που απέκτησε μέσω της σχέσης της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, εξήγησε: «Ο καθένας την προσωπική του ζωή την αντιλαμβάνεται διαφορετικά. Μόλις φεύγω από την δουλειά μου κατεβάζω “διακόπτες”. Η ζωή και η δουλειά μου είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Προσωπικά, δεν με αφορά καθόλου ότι χρέωσαν την επιτυχία μου σε κάποιον άλλον, ίσως στην αρχή με ξάφνιασε, αλλά επειδή δουλεύω από μικρή δεν με επηρέασε. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι έπρεπε να απολογηθώ για την προσωπική μου ζωή».

Τέλος, σε ερώτηση για τα μελλοντικά της σχέδια, αποκάλυψε: «Συνήθως όταν λες τα σχέδιά σου δεν τα πραγματοποιείς. Αλλά η ιδέα ενός μεταπτυχιακού μου αρέσει, θα ήθελα να το κάνω κάποια στιγμή».
Keywords
Τυχαία Θέματα