Να πληρώσει αυτός που φταίει, επιτέλους!

14:01 15/6/2013 - Πηγή: TVNea
«Μεγάλο φαγοπότι στη ΕΡΤ»
«Τα κομματόσκυλα τρώγανε με χρυσά κουτάλια»
«Επιτέλους, κάποιος τόλμησε να σπάσει αυγά»
«Έχουμε 1,500,000 άνεργους και θα ασχοληθούμε με 2,000κηφήνες;»
Όλα αυτά ακούγονται δυστυχώς από σεβαστό μέρος του ελληνικούλαού αυτές τις μέρες. Μάλιστα, έγκριτα sites υποστηρίζουν ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των πολιτών επικροτείτην απόφαση Σαμαρά. Πόσοι από αυτούς που τα λένε όμως έχουν καταλάβει τι συνέβηστη πραγματικότητα; Ποιοι είναι αυτοί
που τρώγανε με χρυσά κουτάλια; Οιυπάλληλοι της ΕΡΤ που δίνανε τη ψύχη τους κάθε μέρα για να κρατήσουν όρθιες τιςοικογένειές τους ή οι διορισμένες από τις εκάστοτε Κυβερνήσεις Διοικήσεις; Ποιοςέκανε τα φαγοπότια και τη κατασπατάληση δημοσίου χρήματος; Ο τεχνικός και ο δημοσιογράφος ή οι Διοικούντες που διόριζανειδικούς συμβούλους κατά το δοκούν; Το ότι ο εξορθολογισμός της ΕΡΤ ήταναπαραίτητος είναι βέβαιο. Το ότι έπρεπε επιτέλους να εξυγιανθεί και αυτόεπίσης.
Αυτό που συνέβη όμως τη Τρίτη είναι παγκόσμια πρωτόγνωρο. Να πέσειμαύρο σε δημόσια τηλεόραση μιας χώρας. Ούτε σε κατάσταση πολέμου δε γίνονταιαυτά. Η διεθνής κατακραυγή από τα μεγαλύτερα διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα αυτονόητη.Δεν είχε τον χρόνο ο κ.Σαμαράς να οργανώσει τον εξορθολογισμό της ΕΡΤ μεανοιχτή την ΕΡΤ; Γιατί; Απαίτηση της Τρόικας; Ένα χρόνο ζητάει 2,500 απολύσειςκαι η Κυβέρνηση δε μπόρεσε ούτε 100 επίορκους να διώξει. Δε μπόρεσε όυτε μιαδημόσια υπηρεσία να εξυγιάνει. Κακά τα ψέματα, η κίνηση εντυπωσιασμού και «πυγμής»(καποια ΜΜΕ έτσι την αποκάλεσαν) θα είχε ουσία, αν πράγματι γινόταν στο πλαίσιομιας ευρύτερης στρατηγικής εξορθολογισμού με αποδείξεις. Όχι μεμονωμένα και κατάαυτόν τον απαράδεκτο τρόπο. Όταν επί ένα χρόνο μια Κυβέρνηση δε μπορεί ναπράξει το αυτονόητο, δε μπορεί να πληρώνει τα σπασμένα η ΕΡΤ και 2,500οικογένειες. Να πληρώσει αυτός που φταίει, επιτέλους!
Δυστυχώς, το success story μετατρέπεται σε εφιάλτη και όσο η οικονομία βυθίζεται λόγωαλλεπάλληλων αποτυχιών (ΔΕΠΑ, ΔΕΣΦΑ, ελλείματα) τόσο θα τη πληρώνουν αυτοί πουδεν έφταιξαν σε τίποτα. Στήριξη και κουράγιο σε όλους τους εργαζόμενους στηνΕΡΤ! Απαιτείται αληθινή και έμπρακτη υποστήριξη από όλους μας.
_tyler durden
Keywords
Τυχαία Θέματα