Ν. Οικονομόπουλος: "Δε μπορώ να δουλέψω με ατάλαντους ανθρώπους!"

16:15 27/1/2013 - Πηγή: TVNea
Ο Νίκος Οικονομόπουλος, ένας από τους καλύτερους τραγουδιστές της γενιάς του, έχει καταφέρει μέσα στα πέντε μόλις χρόνια της καριέρας του να ξεχωρίσει και να καθιερωθεί ως ένα από τα δυνατά "χαρτιά" της μουσικής σκηνής. Ο δημοφιλής τραγουδιστής παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη σε γνωστό σάιτ για τη μουσική (tralala), όπου μίλησε για τις συνεργασίες του, για τα τραγούδια του, για τις σχέσεις, τη Χρυσή Αυγή και τους καλλιτέχνες της Ελλάδας.

Για
το κριτήριο, με το οποίο επιλέγει τις συνεργασίες του, δηλώνει: "Πρώτα απ’ όλα θέλω να είναι ένας σοβαρός άνθρωπος και επαγγελματίας. Δεν μπορώ να δουλέψω με έναν άνθρωπο, ο οποίος δεν έχει το ταλέντο να τραγουδάει και δυστυχώς υπάρχουν πολλοί τέτοιοι άνθρωποι σε όλες τις δουλειές. Συγκεκριμένα τώρα, όσον αφορά τον Σταμάτη, πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει κάνει μια καριέρα 25 χρόνων, δεν μπορεί να τον αμφισβητήσει κανένας, έχει πολύ ωραία τραγούδια, τα οποία μου αρέσουν κι εμένα και τα έχω τραγουδήσει. Γιατί, λοιπόν, να μην κάνω μια συνεργασία μαζί του;;; Μόνο με τέτοιους ανθρώπους θέλω να συνεργάζομαι, με ανθρώπους που έχουν να δώσουν. Γιατί δεν έχω να δώσω μόνο εγώ σε αυτό το μαγαζί, έχουν να δώσουν κι άλλοι."

Έχει νιώσει τη ζήλια στη ζωή του και στις σχέσεις του;

"Εννοείται ότι έχω νιώσει ζήλια. Απαξιώ όμως και δεν ασχολούμαι. Όσο και να με στεναχώρησε στα πρώτα μου βήματα πριν 6 χρόνια, πίστευα μέσα μου πως έπρεπε να το ξεπεράσω. Είναι μέρος της δουλειάς μου. Υπάρχουν άνθρωποι και θα υπάρχουν άνθρωποι κακοπροαίρετοι, κακοί και ζηλιάρηδες, όπως υπάρχουν και καλοί άνθρωποι στη ζωή μας, οι οποίοι μας έχουν στηρίξει, μας έχουν βοηθήσει και στη δουλειά μας και στην προσωπική μας ζωή."Τέλος, εστιάσαμε και στην απάντηση που έδωσε σχετικά με την αφετηρία της καριέρας του, το "Dream Show" και κατά πόσο ο κόσμος δεν τον έχει ταυτίσει με το talent show: "Και γιατί να μην με συνδυάσουν;;; Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Η επιλογή μου ήταν να πάω σε αυτό το παιχνίδι για να με μάθει ο κόσμος. Δεν θα αλλάξω ποτέ αυτό το σκεπτικό μου. Ήξερα το λόγο για τον οποίο πήγα και χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτό, γιατί ό,τι πέτυχα μέχρι στιγμής, το πέτυχα ξεκινώντας από εκεί. Την αφετηρία μου δεν την ξεχνάω ποτέ."
Keywords
Τυχαία Θέματα