Ν. Μπουλέ: "Τα 3 τελευταία χρόνια πέρασα πολύ δύσκολα!"

17:46 4/2/2013 - Πηγή: TVNea
Την σέξι της διάσταση μας αποκάλυψε η Νάντια Μπουλέ, με φωτογράφησή της σε γνωστό περιοδικό με τα... απολύτως απαραίτητα! Η γνωστή παρουσιάστρια, που ξεχωρίζει με τις καλύτερες κριτικές στο μιούζικαλ "Fame", μίλησε για το πόσο σέξι νιώθει, λέγοντας: "Όσο μεγαλώνω νιώθω περισσότερο σέξι. Για μένα σέξι σημαίνει αυτοπεποίθηση. Νιώθω πιο έντονη τη θηλυκότητά μου όταν ετοιμάζομαι να βγω και φροντίζω τον εαυτό μου. Επίσης στις προσωπικές μου σχέσεις νιώθω πιο θηλυκό. Δεν το κουβαλάω όμως στην καθημερινότητά
μου."

Παράλληλα, η Νάντια μίλησε και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε τα τελευταία τρία χρόνια, όταν η προσωπική της ζωή είχε γίνει "κόσκινο" από τους δημοσιογράφους και τα media. Συγκεκριμένα, δηλώνει: "Τα τελευταία δύο-τρία χρόνια πέρασα δύσκολα. Ειδικά στο κομμάτι του σχολιασμού της προσωπικής μου ζωής, το οποίο έτεινε να δημιουργήσει μια εικόνα πολύ συμπαγή για μένα, που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Το να ακούς ότι είσαι το κορίτσι του τάδε ή να θεωρούν πως είσαι ακόμη μία ξανθιά στην τηλεόραση που δεν έχει να πει τίποτε, επιτρέποντας σε όλα αυτά να μπουν μέσα σου, θα επηρεάσουν την απόδοσή σου."

ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ "TV NEA"! Η ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ (ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ, ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ ΚΤΛ) Κ. ΡΕΝΑ ΡΙΓΓΑ ΜΙΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ "TALK" ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ, ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΦ' ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ! ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ "ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ"; ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ "MASTER CHEF" & "DANCING"; ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ; ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΟ "TV NEA"!
Keywords
Τυχαία Θέματα