Μονοψήφια πάλι για τη Μία - τι αλλαγές πρέπει να κάνει

16:52 7/10/2014 - Πηγή: TVNea


Δείχνει σαν να μην έχει βρει το κοινό της η "Μια" Τατιάνα Στεφανίδου στη νέα της εκπομπή, η οποία έχει πολλά κοινά στοιχεία με την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Γιατί το λέμε αυτό; Για να τονίσουμε ότι η Τατιάνα, κάνοντας μια πολύ μεγάλη αλλαγή στην καριέρα της παρουσιάζοντας
μια εκπομπή που έχει και 100 άλλα πράγματα εκτός από τη συνέντευξη, πήρε μεγάλο ρίσκο και ίσως τελικά να μην της βγήκε σε καλό. Χθες έκανε 7,8 στο νεανικό κοινό και δυστυχώς είναι ανάμεσα στα λίγα προγράμματα του Σταρ με τόσο χαμηλά ποσοστά στο 15-44. Φώτης-Μαρία στο 15,5, δελτίο Σταρ 15,1 ενώ ακόμα και η Προδοσία, η τουρκική σειρά, σημείωσε 11,1. Τουλάχιστον πέρασε το Χατζηνικολάου που σημείωσε 5,8.

Θα πρέπει να το δει αλλιώς η Τατιάνα Στεφανίδου και να πάρει την εκπομπή πάνω της. Η χαλαρή κουβέντα στον καναπέ με το πάνελ δεν της πάει, ποτέ δεν της πήγαινε. Ας δώσει έμφαση στο δυνατό της στοιχείο, τη συνέντευξη. Μερικές δόσεις τρέχουσας επικαιρότητας με τόσα που συμβαίνουν κάθε μέρα δεν θα ήταν άσχημη ιδέα. Εξάλλου εκείνη την ώρα υπάρχει αρκετή ψυχαγωγία και λίγη ενημέρωση. Είναι κάτι που το έχει και μπορεί να το κάνει με δεδομένα αποτελέσματα. Αλλαγές που έτσι κι αλλιώς θα έρθουν αν δεν ανέβουν τα νούμερα.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα