Μονόπλευρα δελτία; Ήρθε το τέλος τους!

10:46 28/9/2015 - Πηγή: TVNea

Καλημέρα, φίλες και φίλοι του tvnea.com. Μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα, ήρθε η ώρα να πούμε δυο λόγια, σε σχέση με τις τηλεοπτικές εξελίξεις.

Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού αρκετοί ήταν αυτοί που έλεγαν ότι φέτος τα προγράμματα που θα παρακολουθήσουμε θα είναι πολύ λιγότερα, από όσα είχαμε την περσινή σεζόν.

Φαίνεται, πως αυτό δεν είναι αλήθεια. Ήδη, έχουν αρχίσει οι πολύ πρωινές ενημερωτικές εκπομπές, καθημερινές σειρές, αλλά και μία σειρά από ψυχαγωγικές εκπομπές με το ''E'' να σέρνει το χορό.

Ο
λόγος που σχολιάζω σήμερα...

Δεν μπορώ να κρύψω την χαρά μου για την αλλαγή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 και την περιορισμένη διάρκεια που θα έχει από σήμερα. Από τη στιγμή που τα δελτία έχουν μετατραπεί σε δελτία προπαγάνδας υπέρ του ευρώ, υπέρ του μνημονίου και γενικά κάνουν ότι μπορούν, ώστε να παρουσιάζουν μονόπλευρα τα γεγονότα, τόσο ο κόσμος τους γυρίζει την πλάτη.

Για αυτό, προγράμματα όπως το ''Κάτι Ψήνεται'' έχουν χτίσει την δική τους δυναμική τα τελευταία χρόνια, σε αυτή τη ζώνη. Κάποτε, θα έμοιαζε τρελό... τώρα είναι πραγματικότητα.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα