Μια σεφ αναστατώνει το ''Ρουά-ματ''-Γνωρίστε τη Μέλανη Στέλιου...

13:16 3/11/2015 - Πηγή: TVNea
Η Μέλανη Στέλιου δίνει κωμική πινελιά στην πετυχημένη σειρά...

Η φοβερή σεφ Ηρώ (Μέλανη Στέλιου), που προσλαμβάνει κατά λάθος ο Δημήτρης (Πέτρος Λαγούτης) στο εστιατόριό του, έχει ξετρελάνει τους τηλεθεατές του «Ρουά ματ»! Η νέα (πρωταγωνιστική) άφιξη στην καθημερινή κοινωνική σειρά του ΑΝΤ1, έχει δώσει την κωμική
πινελιά που αναζητούσε η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου.
Η ηθοποιός Μέλανη Στέλιου, η οποία γεννήθηκε στη Βρετανία, καθώς η μαμά της είναι Αγγλίδα, αλλά πλέον ζει και εργάζεται στην Κύπρο, έχει κλέψει τις καρδιές του κοινού με το ταμπεραμέντο της.«Σπούδασα Θεατρικές Σπουδές στην Αγγλία και τις συνέχισα στο Θέατρο Τέχνης στην Αθήνα. Ωστόσο ,όταν γύρισα στην Κύπρο η τύχη τα έφερε έτσι και ,ενώ έψαχνα δουλειά στο θέατρο, βρήκα σε πρωινή εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό ΡΙΚ. Μετά μου έγινε πρόταση από το ιδιωτικό κανάλι ''Σίγμα'' για πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο. Όμως, πάντα η αγάπη μου ήταν η υποκριτική. Η μοίρα μού τα έφερε έτσι που τελικά πέρσι δέχτηκα πρόταση για το "Μπρούσκο", όπου υποδυόμουν τη δασκάλα της Δάφνης (Εβελίνα Παπούλια) σε νυχτερινό σχολείο και φέτος, μου πρότειναν τον ρόλο της περίεργης μαγείρισσας για το "Ρουά ματ". Και είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό, γιατί στην πραγματική μου ζωή μαγειρεύω, όπως λένε οι φίλοι μου, πολύ καλά.
Η σπεσιαλιτέ μου είναι τα κυπριακά κεφτεδάκια και τα σαλιγκάρια μπουμπουριστά» λέει γελώντας η γλυκειά ηθοποιός και συνεχίζει: «Αφού έχω τάξει σε όλο το συνεργείο να τους κάνω με την πρώτη ευκαιρία ένα τραπέζι που θα το θυμούνται. Όμως εύσημα παίρνω και από τον σύζυγό μου. Παντρεύτηκα έναν εξαιρετικό άνθρωπο, που με καταλαβαίνει -έχω καθημερινά δωδεκάωρα γυρίσματα- και δεν παραπονιέται, καθώς είναι κι αυτός μέσα στον χώρο της τηλεόρασης (είναι διευθυντής του καναλιού Σίγμα) και ξέρει. Έχει δουλέψει κι εκείνος στο Λονδίνο και έτσι ξέρουμε και οι δύο τι σημαίνει γρήγοροι ρυθμοί, συνέπεια»

Πηγή:Espressohttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα