Μια περίεργη νονά κι ένας ραδιοφωνικός σταθμός ξεσηκώνουν ''Το Σόι σου''!

12:45 1/12/2015 - Πηγή: TVNea
Τι θα δούμε αυτή τη βδομάδα στο ''Σόι σου'';

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015
«Η νονά»
Σενάριο: Δήμητρα Τσόλκα
Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός

Στον ρόλο της νονάς η Αλεξάνδρα Παντελάκη. Ο σοφός λαός λέει πως μαζί με το λάδι, ο νονός δίνει και χαρακτήρα. Ήρθε η ώρα να επιβεβαιωθεί η ρήση αυτή για ακόμη μια φορά. Η νονά της Μπέλας δεν θα μπορούσε να είναι ένας άνθρωπος απλός και φυσιολογικός. Πλούσια, μοναχοκόρη και γεροντοκόρη, η Ευτυχία είναι μια γυναίκα που έχει όλων των ειδών τις παραξενιές, τις οποίες θα πρέπει να ανεχθεί η οικογένεια Χαμπέα, αυτό το Σαββατοκύριακο. Παρόλο
που όλοι είναι προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν τις ιδιορρυθμίες της στωικά για να περάσουν ένα ήρεμο διήμερο, ένας μεγάλος φόβος της Ευτυχίας, τον οποίο αγνοούν, θα δημιουργήσει μια σειρά παρεξηγήσεων που θα οδηγήσουν τη νονά να στραφεί εναντίον τους.

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015
«Ραδιουργίες»
Σενάριο: Αντώνης Ανδρής
Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός

Ένας ραδιοφωνικός σταθμός ,που εκπέμπει μέσω διαδικτύου, κάνει πρόταση στην Αλεξάνδρα να αναλάβει χρέη παραγωγού για μία σπέσιαλ εκπομπή. Εκείνη δέχεται με ενθουσιασμό. Η οικογένεια Τριανταφύλλου, σύσσωμη, τη στηρίζει στο νέο της εγχείρημα, από το οποίο προκύπτει ένας φανατικός και επίμονος θαυμαστής. Ποια άλλα μέλη της οικογένειας θα πλήξει το «μικρόβιο» του ραδιοφώνου; Ποιες είναι οι Μαρίνα και Σάντυ Γιαννακάτου; Εν μέσω πολλών αποριών, τηλεφωνημάτων και αφιερώσεων, ξεκινάει μια σπαρταριστή, ραδιοφωνική παρεξήγηση.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Ευθύμης Ζησάκης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Γωγώ Καρτσάνα.

«Το σόι σου»: Οι πιο τρελές οικογενειακές καταστάσεις είναι κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, στις 21:00,μόνο στον Alpha !http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα