Μια ακόμη εξομολόγηση ψυχής από τον Γιάννη Πλούταρχο!

14:31 16/6/2011 - Πηγή: TVNea
O Γιάννης Πλούταρχος ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει το αναρίθμητο κοινό του στην Θεσσαλονίκη, καθώς ολοκληρώνονται οι εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο ''Politeia Live Clubbing'' όπου εμφανίζεται μαζί με τους: Αμαρυλλίς, Κωνσταντίνο Αργυρό και No Name Band. Πρόσφατα, έδωσε μια συνέντευξη σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό της συμπρωτεύουσας, στην οποία έκανε μια ακόμη εξομολόγηση ψυχής. Συγκεκριμένα, αυθεντικός, αληθινός, ευθύς και απόλυτα ειλικρινής, ο δημοφιλής καλλιτέχνης απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά, πως η απόλυτη επιτυχία που βιώνει τα τελευταία χρόνια, βασίζεται πάνω απ’ όλα στο μεγαλείο της ψυχής του! 
Μίλησε για τους συναδέλφους του, που του κράτησαν συντροφιά και στην Αθήνα, τον χειμώνα (στο CosmoStage) για έναν-έναν ξεχωριστά, με τα καλύτερα λόγια επειδή τα νιώθει, είναι νεότερα παιδιά στον χώρο και μπορούν να συνεχίσουν να ανεβαίνουν ψηλότερα στην καριέρα τους. 
Στην συνέχεια μίλησε για την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά του, που αναμένεται τον Σεπτέμβριο, κι ότι μέχρι τότε θα πραγματοποιήσει κάποιες εμφανίσεις του σε Ελλάδα και Κύπρο. ...

Η συγκίνηση στα μάτια του δεν άργησε να έλθει όταν χρειάστηκε να μιλήσει για όλα αυτά τα χρόνια καλλιτεχνικής ανόδου του στον χώρο. Εξομολογήθηκε έντονες εικόνες και συναισθήματα που βίωσε εγκαταλείποντας τον τόπο καταγωγής του, τα Μαυρόγια της Λειβαδιάς, οραματιζόμενος ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή, ακολουθώντας τη μεγάλη του αγάπη -το τραγούδι. Θεωρεί πως έκανε πολύ καλά, αφού κατακλύζεται απ την απέραντη αγάπη των θαυμαστών του, τους οποίους ευγνωμονεί για όλα. Άλλωστε έχει ένα απ τα πολυπληθέστερα fan clubs στην Ελλάδα
Αποκάλυψε επιπλέον, άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα και της προσωπικότητας του, και είπε οτι σκοπεύει να συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου μελλοντικά. Τέλος, τοποθετήθηκε και για τους επικριτές του, για την τρέχουσα κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα και μοιράστηκε καθημερινές στιγμές του με την πολυμελή πλέον οικογένεια του. 
Keywords
Τυχαία Θέματα