Μεθυστικός έρωτας στον ΑΝΤ1!

10:31 19/8/2013 - Πηγή: TVNea
Ανεξίτηλοι έρωτες, μοιραία πάθη, σκοτεινά μυστικά, ίντριγκες που ξεπερνούν κάθε φαντασία, ξεδιπλώνονται στην ολοκαίνουργια, καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο», η οποία έρχεται για να μας «μεθύσει» με την ιστορία της!
Πρόκειται για ένα love story το οποίο υπόσχεται στους fans των καθημερινών «μελό» τηλεοπτικών συνταγών έναν συναρπαστικό χειμώνα. Το σενάριο υπογράφει η Βάνα Δημητρίου κι έτσι οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 ευελπιστούν να τα καταφέρουν φέτος να δώσουν το φιλί της ζωής στην πεθαμένη απογευματινή τους ζώνη, η οποία τα τελευταία χρόνια ομολογουμένως, δεν λέει να σηκώσει κεφάλι στους πίνακες τηλεθέασης.
«Για να γίνει αυτή η δουλειά εναρμονιστήκαμε και συμβιβαστήκαμε με τα νέα δεδομένα της εποχής, παράλληλα όμως δώσαμε και μια υπόσχεση. Να βγει στον αέρα και το αποτελέσμα να μην υστερεί σε τίποτα ως προς την ποιότητα από τις σειρές του παρελθόντος. Θέλουμε να κάνουμε μια δουλειά που να την ευχαριστηθεί ο κόσμος», είχε δηλώσει στο «TV Εθνος» η Βάνα Δημητρίου, συμπληρώνοντας: «Εχω φοβερή αγωνία ενόψει πρεμιέρας. Δεν έχει υπάρξει τηλεοπτική δουλειά μου που να έχει βγει στον αέρα και να μην έχω πεθάνει από την αγωνία μου. Αλλωστε, κάθε νέα δουλειά είναι ένα νέο ξεκίνημα».
Η σειρά εμπνέεται κατά κάποιον τρόπο από τον αιώνιο έρωτα του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας. Κεντρικοί ήρωες είναι ο Αχιλλέας και η Μελίνα, δύο νέα παιδιά που αν και προέρχονται από δύο εντελώς διαφορετικές οικογένειες, τις ενώνει η μεγάλη τους αγάπη για το κρασί, το «Μπρούσκο». Ο Αχιλλέας κατάγεται από την Κύπρο, η Μελίνα από την Κρήτη. Τη ζωή των δύο νέων συνδέει ένα μεγάλο μυστικό, το οποίο όμως οι ίδιοι δεν γνωρίζουν. Οι δρόμοι τους ενώνονται ξαφνικά, όταν συναντιούνται τυχαία την παραμονή των γάμων τους. Η βραδιά είναι μαγική και με τη βοήθεια του μπρούσκου γίνεται και μεθυστική, με αποτέλεσμα να έρθουν πιο κοντά... Την ίδια ώρα, οι οικογένειές τους ερήμην τους, αποφασίζουν να συναιτεριστούν, ενώνοντας τα οινοποιεία τους και θέτοντας ως στόχο την εξαγωγή του μπρούσκου στην Ευρώπη.
Ανδρέας Γεωργίου: Είναι ο βασικός ήρωας της σειράς, με την έννοια ότι το «Μπρούσκο» μας αφηγείται τον έρωτα που γεννιέται ανάμεσα στον ήρωα που υποδύεται, τον Αχιλλέα, και τη Μελίνα. Την επίσημη αγαπημένη του ερμηνεύει η νέα ηθοποιός Μέλπω Κολόμβου. Οσο για τη Μελίνα, είναι ένας ρόλος ο οποίος επίσης θα πάει σε πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιό, αφού το κανάλι ήθελε ένα εντελώς φρέσκο πρόσωπο.
Αποστόλης Τότσικας: Υποδύεται τον επίσημο αγαπημένο της Μελίνας. Είναι ο αρχηγός του οινοποιείου της Κρήτης, αφού κατέχει το 60% της επιχείρησης, ενώ ο ίδιος και η αδελφή του είναι οι μοναδικοί κληρονόμοι της.
Εβελίνα Παπούλια: Υποδύεται τη γυναίκα του θείου του Τότσικα. Ενός πανίσχυρου άνδρα, ο οποίος εκτός από τα μυστικά του κρασιού, γνωρίζει και τα μυστικά όλης της Κρήτης και διαθέτει απίστευτες πολιτικές διασυνδέσεις. Η Εβελίνα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της σειράς, αφού θα πρωταγωνιστήσει σε ένα πολύ επικίνδυνο και πρόβλεπτο love-story.
Αντώνης Καρυστινός: Είναι ο... σκοτεινός τύπος της ιστορίας μας και ο ωραίος της υπόθεσης. Είναι ο άνθρωπος που θέλει να διαλύσει τον μεγάλο συναιτερισμό οινοποιίας που αποφασίζουν να αναβιώσουν οι δύο οικογένειες.
Τζόυς Ευείδη: Είναι ο φύλακας άγγελος της Παπούλια. Το φιλαράκι από τα παλιά, από τότε που η Εβελίνα ζούσε μόνη της στην Αθήνα. Η Τζόυς δεν έχει οικογένεια, έχει ρίζες από την Κρήτη και όταν κληρονομεί μια θεία της, μετακομίζει στην Κρήτη και ανοίγει ένα καφέ.
Η σειρά εμπνέεται από τον έρωτα του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας. Ηρωες η Μελίνα και ο Αχιλλέας, δύο νέα παιδιά που προέρχονται από διαφορετικές οικογένειες τις ενώνει όμως η αγάπη τους για το «Μπρούσκο».
Info: Οι τηλεθεατές μέσα από το «Μπρούσκο» θα ταξιδέψουν στην Κρήτη και στην Κύπρο και θα αναπολήσουν ξεχασμένα έθιμα. Τα γυρίσματα γίνονται σε φυσικούς χώρους όπως τα αμπέλια της κυπριακής γης, τα γραφικά σοκάκια των Χανίων, τα αρχοντικά της Λευκωσίας, τις παραλίες της Κρήτης.
ΝΑΝΣΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ / Tv Έθνος
Keywords
Τυχαία Θέματα