Μετακινήσεις και νέες αφίξεις

18:46 30/12/2015 - Πηγή: TVNea
Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω στο πρόγραμμά του με την έλευση του 2016, με τις
αλλαγές -μικρές ή μεγάλες- να γίνονται τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου. Ετσι, σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού θα μετακινηθεί από τις 20.00 στις 19.00, απέναντι από εκείνο του Alpha, με τη Μαρία Χούκλη να βρίσκεται σε καθημερινή... πάλη με τον Αντώνη Σρόιτερ.

Κατά
τ' άλλα, το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου θα παραμείνει το ίδιο στη βραδινή ζώνη, ενώ τα καινούργια επεισόδια των σειρών «Οι συμμαθητές» και «Ταμάμ» θα τα δούμε από τις 18 Ιανουαρίου. Επίσης, στη συγκεκριμένη ζώνη θα εισβάλει από τον Φεβρουάριο και η παραγωγή «Δίδυμα φεγγάρια» με τον Γρηγόρη Βαλτινό (ως βασικό πρωταγωνιστή) και τη Χριστίνα Παυλίδου. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει οι Ανδρέας Γεωργίου, το σενάριο η Βάνα Δημητρίου, ενώ στο τραγούδι των τίτλων ακούγεται η φωνή της Ελένης Βιτάλη. Η σειρά ήδη προβάλλεται από την παραμονή των Χριστουγέννων στο ΑΝΤ1 Κύπρου. Επίσης, κανονικά μεταδίδονται -χωρίς επαναλήψεις- τα επεισόδια του «Μπρούσκου» και του «Χωρίς εσένα» και την περίοδο των γιορτών.

Να σημειωθεί ότι αλλαγές στην ώρα, στο περιεχόμενο, στις στήλες, αλλά και στα πρόσωπα θα γίνουν και στην εκπομπή «Spata Live» του ΑΝΤ1, με τους Δημήτρη Ουγγαρέζο και Μαίρη Συνατσάκη, από τις αρχές του νέου έτους. Στόχος θα είναι πια το γυναικείο κοινό που παρακολουθεί εκείνη την ώρα τηλεόραση. Το 2016 θα δούμε το «Your face sounds familiar 3», με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου και στην κριτική επιτροπή τους Σταμάτη Φασουλή, Πέτρο Φιλιππίδη, Δήμητρα Παπαδοπούλου. Το νέο τηλεπαιχνίδι με τον Νίκο Μουτσινά, «Κράτησέ το στην οικογένεια», ενδέχεται να βγει στον αέρα από τον Οκτώβριο.

Espressonews.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα