Μέμος Μπεγνής:Είναι πιο φθηνό το Μαϊάμι απο τη Μύκονο!

16:51 25/7/2011 - Πηγή: TVNea
Οι διακοπές στην Ελλάδα, στα περισσότερα και πιο διάσημα μέρη, είναι αδικαιολόγητα ακριβές", υποστηρίζει ο γνωστός ηθοποιός. Aκόμα μας αποκαλύπτει πού βρίσκεται το ησυχαστήριό του, αλλά και ποιες χώρες του εξωτερικού προτιμά...

Η λέξη καλοκαίρι τι σημαίνει για σένα;
Ξεγνοιασιά, θάλασσα, ανεμελιά και φόρτωση μπαταριών. Απ' την άλλη όμως, λόγω επαγγέλματος, σημαίνει αγωνία για την καινούργια δουλειά τον επόμενο χρόνο, κλείσιμο συμφωνιών και τηλέφωνα επί τηλεφώνων.

Είναι μία εποχή που αγαπάς ή μισείς;
Αγαπώ όλες τις εποχές του χρόνου. Ολες οι εποχές έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους.
Πότε ήταν οι καλύτερές σου καλοκαιρινές διακοπές;
Πριν από τρία χρόνια, όταν έκανα ένα πολύ μεγάλο ταξίδι στο Orlando, έπειτα στο Μαϊάμι και τέλος σε δύο νησιά της Καραϊβικής, το Nassau και το Castaway.

Τι θυμάσαι από αυτές;
Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη Disneyworld και όλη αυτήν τη χαρά που σου έδινε αυτή η χώρα, το τοπίο του Μαϊάμι και η κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρά του, αλλά και την Καραϊβική με τα υπέροχα διαφανή νερά της και τις άσπρες αμμουδιές! Και μόνο που σκεφτόμουν πού βρισκόμουν, ήμουν ευτυχισμένος!

Σου έχει τύχει κάποιο ευχάριστο ή δυσάρεστο γεγονός;
Ημουν σε ένα ταξίδι στη Μυτιλήνη και πηγαίνοντας προς Μόλυβο έμεινα δυστυχώς από βενζίνη. Ημουν μόνος στο αμάξι, ήταν σκοτάδι και πέρναγα από κάτι απέραντα δάση ψάχνοντας κάποιον να ρωτήσω.
Δεν υπήρχε ψυχή... Εφτασα με χίλια ζόρια στον Μόλυβο, αφού είχα χαθεί πρώτα πηγαίνοντας προς αντίθετες κατευθύνσεις, και ευτυχώς οι κάτοικοι μού δάνεισαν βενζίνη, αφού όλα τα βενζινάδικα ήταν κλειστά!

Εχεις κάποιον αγαπημένο προορισμό;
Πηγαίνω κάθε χρόνο στο Σαρακίνικο, ένα μαγευτικό μέρος ανάμεσα στην Πάργα και τα Σύβοτα, στον Νομό Θεσπρωτίας.
Εκεί είναι το ησυχαστήριό μου, στα ενοικιαζόμενα της φίλης μου της Ελένης, με μια απίστευτα υπέροχη θάλασσα και με νοστιμότατα ψητά ψάρια κάθε μέρα!

Πού θέλεις να περνάς τις ημέρες των διακοπών σου σε κάποιο ελληνικό μέρος ή εκτός;
Εξαρτάται... Αγαπώ πολύ την Ελλάδα και δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να κάνει καλύτερες διακοπές. Το κακό μόνο είναι ότι οι διακοπές στην Ελλάδα είναι στα περισσότερα και πιο διάσημα μέρη αδικαιολόγητα ακριβές...
Οπότε, αν μου δοθεί η ευκαιρία να κάνω ένα ταξίδι στο εξωτερικό προκειμένου να γνωρίσω ένα καινούργιο μέρος, και μου 'ρθει και πιο οικονομικά, θα προτιμήσω αυτό.
Δεν δικαιολογείται το γεγονός ότι φθηνότερες διακοπές κάνει κάποιος στο Μαϊάμι από τη Μύκονο. Το θεωρώ αδιανόητο!

Πώς προτιμάς να τις απολαμβάνεις;
Μόνος μου ποτέ. Μ' αρέσει η παρέα στις διακοπές και τη θεωρώ απαραίτητη για να περάσω ευχάριστα. Οχι όμως πάνω από τέσσερα άτομα, γιατί μετά αρχίζουν οι διαφωνίες, οι οποίες οδηγούν σε καβγάδες. Αυτό είναι κάτι που απεχθάνομαι.

Από τα μέρη που έχεις πάει, ποιο θα πρότεινες στον κόσμο ως το καλύτερο;
Δεν μπορώ να ξεχωρίσω. Εχω ταξιδέψει πάρα πολύ, και κάθε ταξίδι μού χάριζε και καινούργιες υπέροχες ε
Keywords
Τυχαία Θέματα