Μεγάλος διαγωνισμός TVNEA.COM: Κέρδισε μία(1) Υποτροφία Σπουδών Αξίας 5000€

23:13 28/8/2018 - Πηγή: TVNea


Μετά από 9 χρόνια στο διαδίκτυο το TVNEA.COM σας προσφέρει μία (1) Υποτροφία Σπουδών Αξίας 5000€ αλλά και 40% Μειωμένα Δίδακτρα Σπουδών για Νέες Εγγραφές του Εκπαιδευτικού Έτους 2018-2019 στο IΙΕΚ ΕΤΕ στην Θεσσαλονίκη.
Για να μπεις στην κλήρωση για την υποτροφία σπουδών θα πρέπει:1. Να ακολουθήσεις το προφίλ μας στο INSTAGRAM
https://www.instagram.com/tvnea_com/2. Να στείλεις στο ίδιο προφίλ ένα μήνυμα με το ονοματεπώνυμο, το email ή το τηλέφωνό σου.
Όλοι όσοι στείλουν μήνυμα και ακολουθήσουν το προφίλ μας στο INSTAGRAM θα κερδίσουν αυτόματα 40% Μειωμένα Δίδακτρα Σπουδών για Νέες Εγγραφές του Εκπαιδευτικού Έτους 2018-2019 στο ΙΕΚ ΕΤΕ στη Θεσσαλονίκη.
Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31/8/2018ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 19 τηλ 2310229962 Θεσσαλονίκη

Το TVNEA.COM σε συνεργασία με το ΙΙΕΚ ΕΤΕ διοργανώνει τον ακόλουθο προωθητικό πρόγραμμα/Διαγωνισμό με τίτλο
«ΙΙΕΚ ΕΤΕ –ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ », με τους ακόλουθους όρους συμμετοχής:

Σκοπός των παρόντων όρων (εφεξής οι «Όροι») είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής στο Διαγωνισμό Υποτροφιών της κλήρωσης και της ανάδειξης του νικητή.

• Ο Διαγωνισμός Υποτροφίας θα διεξαχθεί κατά το χρονικό διάστημα από 28/08/2018– 31/08/2018.

• Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα , έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν Απολυτήριο Λυκείου. Εάν ο νικητής δεν πληροί τις προϋποθέσεις, που ορίζονται στο παρόν, θα επιλεγεί άλλος νικητής από τους επιλαχόντες, που ανεδείχθησαν κατά σειρά προτεραιότητας από την κλήρωση.

• Το TVNEA.COM σε συνεργασία με το ΙΙΕΚ ΕΤΕ στα πλαίσια της συγκεκριμένης προωθητικής ενέργειας έχει προγραμματίσει να διαθέσει αποκλειστικά τα ακόλουθα δώρα (εφεξής τα «Δώρα»): 1 νικητής κερδίζει 1 πλήρη διετή υποτροφία για 4 εξάμηνα φοίτησης στην ειδικότητα της επιλογής του, αξίας 5000 ΕΥΡΩ, για φοίτηση στο ΙΙΕΚ ΕΤΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ . Όλοι οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού κερδίζουν έκπτωση 40% για 4 εξάμηνα φοίτησης στην ειδικότητα της επιλογής τους στο ΙΙΕΚ ΕΤΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, με την προϋπόθεση ότι η εγγραφή θα γίνει μέχρι 05/09/18.

• Ο νικητής θ’ αναδειχθεί κατόπιν κλήρωσης, οι υποτροφίες ισχύουν εφόσον πραγματοποιηθεί έναρξη τμήματος στην συγκεκριμένη ειδικότητα, οι υποτροφίες ισχύουν για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019. Η επικοινωνία με τον νικητή για την παραλαβή των Δώρων θα γίνει τηλεφωνικά στα στοιχεία που ο ίδιος έχει δηλώσει.

Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον νικητή ή ο νικητής αρνηθεί ή αδρανήσει να παραλάβει τα Δώρα του ή εάν δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις συμμετοχής του στο Διαγωνισμό, το αντίστοιχο Δώρο θα δοθεί σε κάποιον από τους επιλαχόντες, με βάση τη σειρά ανάδειξης των τελευταίων από την κλήρωση. Τα Δώρα είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή τους. Επίσης η υποτροφία ισχύει για νέα εγγραφή που έχει πραγματοποιηθεί μετά το πέρας του διαγωνισμού και όχι για φοίτηση που ήδη πραγματοποιείται στο ΙΙΕΚ ΕΤΕ

• Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται ρητή αποδοχή και συναίνεση του συμμετέχοντος στο δικαίωμα του ΙΙΕΚ ΕΤΕ για τήρηση, χρήση και επεξεργασία των στοιχείων τους στα πλαίσια πραγματοποίησης του Διαγωνισμού ή για μελλοντική επικοινωνία και ενημέρωση του συμμετέχοντα για υπηρεσίες, προϊόντα και λοιπές ενέργειες ή προσφορές του ΙΙΕΚ ΕΤΕ

• Το ΙΙΕΚ ΕΤΕ διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα και να δημοσιεύσει φωτογραφίες των νικητών στον δικτυακό τους τόπο, σε οποιοδήποτε έντυπό τους ή/και σε μέσα μαζικής ενημέρωσης. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα