Μεγάλη αναμέτρηση για τον Παναθηναϊκό!

16:01 19/10/2012 - Πηγή: TVNea
Όλες οι μεγάλες αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού, μόνο στον Ant1! Το "Τριφύλλι" με φουλ γκάζια έρχεται αντιμέτωπο με την ιταλική Λάτσιο, την επόμενη Πέμπτη στις 20:00! Διαβάστε το επίσημο δελτίο τύπου του σταθμού:
Η μεγάλη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στηΛάτσιο για την 3η αγωνιστική του Europa League
παίζει μόνο στον ΑΝΤ1!
Μην χάσετε την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου τη ζωντανή μετάδοση του κρίσιμου αγώνα των"πρασίνων", που θέλουν τη νίκη απέναντι στην ιταλική Λάτσιο, ώστε να παραμείνουνστο κυνήγι της πρόκρισης, μετά την ισοπαλία με την Τότεναμ.
Στις 19:45το Pre Game Show μαςβάζει στο πνεύμα του αγώνα με όλα τα τελευταία νέα και τις 11άδες των ομάδων,σε ζωντανές συνδέσεις από το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.
Στις 20:00ξεκινάει η ζωντανή μετάδοση του αγώνασε περιγραφή του Μιχάλη Τσώχου. Σχολιάζει ο παλαίμαχος άσσος του "τριφυλλιού",Στράτος Αποστολάκης, ενώ το ρεπορτάζ είναι του Γιώργου Τριανταφυλλίδη. Μετά τη λήξη τουματς, ακολουθούν όπως πάντα και οι πρώτες δηλώσεις των πρωταγωνιστών τηςαναμέτρησης.
Στις00:00 ηεκπομπή Europa League Live με τον ΙάκωβοΦιλιππούση, μας παρουσιάζει το τρίτο ημίχρονο του αγώνα, με δηλώσεις, αναλύσεις,αλλά και εκτεταμένα στιγμιότυπα από το άλλο παιχνίδι του ομίλουΜάριμπορ-Τότεναμ, όλα τα γκολ και τη δράση της βραδιάς.
Οικρίσιμες μάχες του Παναθηναϊκού συνεχίζονται:
8 Νοεμβρίου στις 22:05 Λάτσιο - Παναθηναϊκός22 Νοεμβρίου στις 20:00Παναθηναϊκός- Μάριμπορ6 Δεκεμβρίου στις 22:05 Τότεναμ - Παναθηναϊκός
Μείνετε στον ΑΝΤ1. Ο παλμός του Europa Leagueχτυπάει μόνο εδώ!

ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 22/10 Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΙΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΤΟ "TALK" ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ! ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ! ΜΟΝΟ ΣΤΟ "TV NEA"!!! http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα