Με το ''Τηλεκοντρόλ" στο χέρι (3/11/11)

18:26 3/11/2011 - Πηγή: TVNea
Πέμπτη σήμερα, και είμαστε εδώ για να πιάσουμε μαζί το τηλεκοντρόλ και να κάνουμε το καθιερωμένο μας ΖΑΠινγκ: Σε ότι μας κίνησε την περιέργεια, σε ότι μας άρεσε και σε οτιδήποτε μας...ξένισε.
ΖΑΠινγκ σε   WΙPE OUT - BLACK OUT - ΟΛΑ12.
ZΑΠινγκ σε  Πλάκα Κάνεις και το FAB 5.
ZΑΠινγκ στο Πρωινό mou και
τον Γιώργο Λιάγκα
 ZΑΠινγκ στο Πρωινό ΑΝΤ1
 ZΑΠινγκ στο  Dancing on ICE και τον Βασίλειο Κωστέτσο
 ZΑΠινγκ στην σημερινή  δύσκολη ημέρα για την Ελλάδα
κάντε κλικ στο διαβάστε περισσοτερα για συνέχεια ή ΕΔΩ...
Δύσκολη η σημερινή ημέρα για την Ελλάδα και δεν μπορούμε να το προσπεράσουμε έτσι,χωρίς κανένα σχόλιο. Νιώθω πραγματικά σαν Έλληνας προσβεβλημένος με τα όσα δήλωσαν τόσο η «ΗΛΙΘΙΑ» Αγγέλα Μερκελ, όσο και ο «ΧΑΖΟΣ» Νικολά Σαρκοζί χθες μετά την συνάντηση τους με τον Γ. Παπανδρέου και τον Ε.Βενιζέλου. Και ναι, μπορεί να μην έχουμε πόλεμο με όπλα, αλλά αυτό που γίνεται τους τελευταίους μήνες είναι καθαρά «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ». Δεν θα μπω σε πολλές λεπτομέρειες γιατί κι εγώ ο ίδιος δεν γνωρίζω… Πολλοί είναι αυτοί που θέλουν εκλογές και για να μιλήσω ανοιχτά: «όλοι τα ίδια ΣΚ_ΤΑ είναι» ξεκάθαρο αυτό (με όλο το..σεβασμό!).

Πρεμιέρα την Δευτέρα για WΙPE OUT-BLACK OUT-ΟΛΑ12.
WΙPE OUT: Ωραίος ο Λιανός,αστείο το παιχνίδι, αλλά μέχρι εκεί. Καθαρά για νεανικό κοινό και μόνο.

BLACK OUT:Το παιχνίδι, αν και το περίμενα έτσι, με εξέπληξε ακόμα πιο θετικά. Πολύ αστείο, με πολλές ατάκες…, ότι πρέπει για να γελάσουμε τούτες τις μέρες. Όσο για την Μπουλέ,όσο και να την κράζουν μερικές ξανθιές-κοκκινομάλλες παρουσιάστριες, (από ζήλια μάλλον) άρεσε και σε εμάς αλλά και στο νεανικό κοινό.

ΟΛΑ12:Μια από τα ιδία.. ίσως και χειρότερα, το ψιλοβαρέθηκα για να σας πως την αλήθεια, αλλά με ξυπνούσε η Λάουρα ( όχι παιδιά δεν είμαι λιγούρης χαχα!)... Τα Video μια από τα ιδία.

Οι πρεμιέρες συνεχίστηκαν και την Τετάρτη με το Πλάκα Κάνεις και το FAB 5.

Πλάκα Κάνεις: OK, τα επεισόδια είναι γυρισμένα από πέρσι… αλλά ρε Πούμπουρα πολύ εκνευριστικό το γέλιο σου… Κατά τ' άλλα η εκπομπή είναι μια από τα ιδία, ίσως γι' αυτό και δεν πήρε το πράσινο φως για το Β μισό.

FAB 5: Ναι, μπορώ να πω πως ήταν αρκετά καλό, περισσότερο απ' ότι περίμενα καθώς το τρέιλερ που έβγαλε ο ΑΝΤ1 για το 1ο επεισόδιο ήταν Ε-Λ-Ε-Ο-Σ και σαφώς κατώτερου του τρέιλερ που έγινε για την συνολική εκπομπή…θυμάστε «όχι άλλο χαλάουααααααααααα». Περιμένουμε με αγωνία το δεύτερο επεισόδιο καθώς όπως είδαμε και λίγο στο τέλος αλλά και όπως μάθαμε θα γίνει κανονικό μπάχαλο….(θα έχουμε και το «όχι άλλο χαλάουααααααααααα»)

Πάμε μια βόλτα και στο Dancing on ICE και τον Βασίλειο Κωστέτσο. Πραγματικά νομίζει κάνεις ότι θα αποχωρήσει μόνος του από το show; Δε νομίζω… αναρτήσεις επι αναρτήσεων στο twitter αλλά μπααααααα, εκεί θα είναι…(δυστυχώς δεν θα γλιτώσουμε).

Έντονη ήταν η δυσφορία του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό Mου» όταν η εκπομπή συνδέθηκε με την Λευκή Γιωργάκ
Keywords
Τυχαία Θέματα