Με το... αριστερό ο Σκίμπε

08:46 14/11/2015 - Πηγή: TVNea

Ο Μίχαελ Σκίμπε δεν κατάφερε να συνδυάσει το ντεμπούτο του στον πάγκο της Εθνικής με νίκη, καθώς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα γνώρισε την ήττα από το Λουξεμβούργο με 1-0 σε φιλική αναμέτρηση.Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στις καθυστερήσεις ο Γιοακίμ, ο οποίος νίκησε τον Καπίνο με κοντινή προβολή, μετά από γύρισμα του Μπενσί.Η Εθνική μας προσπάθησε να παίξει επιθετικά από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και ενδεικτική ήταν η ευκαιρία του Μήτρογλου στο 3', οπότε η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Ζουμπέρ.

Η "γαλανόλευκη" απείλησε σοβαρά την αντίπαλη
εστία και στο 28', όταν το πλασέ του Καρέλη έστειλε την μπάλα εκτός στόχου, καθώς και στο 32' εκ νέου με τον Μήτρογλου, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Ζουμπέρ. Ο τερματοφύλακας του Λουξεμβούργου σταμάτησε μια ανάλογη φάση στο β' ημίχρονο σε σουτ του Σάμαρη.Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός παρέταξε τη "γαλανόλευκη" με σύστημα 4-4-2, ενώ στο δεύτερο μέρος δοκίμασε και το 4-2-3-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τίμοθι Μάρσαλ (Ιρλανδία), ο οποίος παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τον Σάμαρη.Οι συνθέσεις:

Λουξεμβούργο (Χολτζ): Ζουμπέρ, Σανό, Φίλιπς (67' Παγιάλ), Γκέρσον (76' Τιλ), Μάρτινς (63' Ντα Μότα), Μπενσί (93' Σνελ), Γιοακίμ, Μαλζέ, Ντελγκάντο, Μουτς (84' Χολτέρ), Γιανς.

Ελλάδα (Σκίμπε): Καπίνο, Τζαβέλλας, Παπαδόπουλος, Σιόβας (78' Μόρας), Βύντρα, Χολέμπας (69' Αραβίδης), Ταχτσίδης, Σάμαρης, Πέλκας (46' Τζιόλης), Καρέλης, Μήτρογλου.

pamesports.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα