Ματ Ντέιμον και Μπεν Άφλεκ ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους!

09:01 27/10/2011 - Πηγή: TVNea
Το βραβευμένο με Όσκαρ «δίδυμο» του Ξεχωριστού Γουίλ Χάντινγκ ενώνει ξανά τις δυνάμεις του για τη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη της βιογραφίας του διαβόητου Αμερικανού εγκληματία Γουάιτι Μπάγκλερ. Ο Ματ Ντέιμον θα ερμηνεύσει τον Μπάγκλερ, ενώ ο Μπεν Άφλεκ αναμένεται να σκηνοθετήσει την ταινία.

Την πληροφορία αποκάλυψε ο Ματ Ντέιμον σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο Γουάιτι Μπάγκλερ υπήρξε διαβόητη μορφή του εγκλήματος που έδινε πληροφορίες στο FBI. Λέγεται ότι υπήρξε η «έμπνευση» για τον χαρακτήρα του Τζακ Νίκολσον στον Πληροφοριοδότη του Μάρτιν Σκορσέζε.

Τον Μπάγκλερ θα ερμηνεύσει ο Ματ Ντέιμον, ενώ ο Μπεν Άφλεκ θα σκηνοθετήσει την ταινία.

Αυτή θα είναι η τέταρτη ταινία που θα σκηνοθετήσει ο Άφλεκ. Η πρώτη ήταν το εξαιρετικά ενδιαφέρον Gone, Baby Gone, ακολούθησε το The Town και τώρα ο Άφλεκ σκηνοθετεί το δράμα ομηρείας Argo.

Στην ταινία για τον Μπάγκλερ θα πρωταγωνιστεί, επίσης, ο αδελφός του Μπεν Άφλεκ, Κέισι.

Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο Τέρενς Γουίντερ των τηλεοπτικών σειρών Sopranos και Boardwalk Empire.

Οι Ντέιμον και Άφλεκ κέρδισαν Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου το 1998 για τον Ξεχωριστό Γουίλ Χάντινγκ, ενώ έναν χρόνο αργότερα εμφανίστηκαν μαζί ως άγγελοι στο Dogma του Κέβιν Σμιθ.

Ο Ματ Ντέιμον ανακοίνωσε πρόσφατα ότι περνά και αυτός πίσω από την κάμερα. Θα συνεργαστεί με τον ηθοποιό Τζον Κραζίνσκι για να γυρίσει μια ταινία για έναν έμπορο που μετακομίζει σε μια μικρή πόλη των ΗΠΑ, όπου έχει μια εμπειρία που αλλάζει τη ζωή του.
τα νέα


Keywords
Τυχαία Θέματα