Μαρία Τσουρή: Στο είδος μου είμαι "σταρ"

14:15 2/4/2011 - Πηγή: TVNea
Η Μαρία Τσουρή έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town αυτής της εβδομάδας μιλώντας μεταξύ άλλων για το "Dancing with the Stars".

«Είμαι λιγότερο σταρ από όσους συμμετέχουν στο Dancing with the Stars, αλλά αυτό δεν με ενοχλεί κιόλας. Μπορεί να είναι λιγότερο γνωστή στον κόσμο, αλλά στο είδος μου θεωρούμαι
σταρ – εντός εισαγωγικών – όπως και πολλά άλλα κορίτσια στο άθλημά μου. Σε αυτό το σόου παίρνουμε μέρος γιατί είμαστε σταρ στο είδος μας όχι γιατί είμαστε καλύτεροι χορευτές ή παγκοσμίως διάσημοι. Εμένα, απ’όσο γνωρίζω, με επέλεξαν επειδή είμαι βασικό στέλεχος της Εθνικής Πόλο. Προφανώς, βέβαια, θα έπαιξε ρόλο και η εξωτερική μου εμφάνιση». Όσο για το αν προβληματιστηκε με την στολή για το show και τα βραδινά τακούνια, εξηγεί: «Η αλήθεια είναι ότι δεν με προβλημάτισε τίποτε άλλο εκτός από το ωράριο που έχω στο πόλο και τις αγωνιστικές μου υποχρεώσεις. Το πώς θα φανεί το τακουνάκι ή το φουστανάκι δεν με ενδιέφερε. Εγώ νιώθω αρκετά σέξι και τα έχω πολύ καλά με τον εαυτό μου. Άλλωστε μου αρέσει να δοκιμάζω καινούρια πράγματα».

Σχόλιο: Και ναι αγαπημένοι φίλοι η Μαρία Τσουρή διαβάζει Tvnea! Ή μάλλον ίσως και να διαβάζει... Την προηγούμενη βδομάδα λίγο πριν το κυριακάτικο Live της ...γράψαμε σε ανάρτηση μας να είναι λιγότερο αγχωμένη και σιγά-σιγά θα το βρει. Όπως είδαμε όντως έτσι έγινε, ακολούθησε δηλαδή την "συμβουλή" μας, οπότε δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε εκ νέου, παρά το πολύ φορτωμένο πρόγραμμα που είχε αυτή την εβδομάδα, καλή επιτυχία για αύριο (ειδικά με τόσο ερωτικό και διαχρονικό τραγούδι που χορεύει) !

Για τον ντόρο που έχει γίνει σχετικά με τα κιλά των συμμετεχόντων, λέει: «Την Μελέτη την έχω δει να αλλάζει ρούχα μπροστά μου, έχω δει το σώμα της και μπορώ να σου πω πως η κοπέλα έχει εξαιρετικό κορμί. Οι κοιλιακοί της είναι πολύ γραμμωμένοι. Εγώ αθλούμαι 20 χρόνια και οι κοιλιακοί μου δεν φαίνονται σαν της Μελέτη. Δεν μπορεί να γράφονται ή να ακούγονται τέτοια σχόλια. Είναι επικίνδυνο για τα νέα παιδιά. Είναι επικίνδυνο να παρουσιάζουμε μια γυναίκα 60 κιλών ως χοντρή. Με αυτόν τον τρόπο είναι σαν να θέλουμε να προβάλλουμε και να προωθούμε το πρότυπο της ανορεκτικής γυναίκας, που εδώ και τόσα χρόνια ταλαιπωρεί τα νέα κορίτσια».

Για το αν την ενδιαφέρει η τηλεόραση, απαντά: «Είμαι ανοικτή σε κάθε πρόταση, αρκεί να πειστώ ότι μπορώ να την εκτελέσω και σωστά. Προς το παρόν, στον ελεύθερο μου χρόνο ζωγραφίζω και εκεί βλέπω το μέλλον μου».
Keywords
Τυχαία Θέματα