Μαρία Σολωμού: «Είναι απελπισμένη μια γυναίκα χωρίς σύντροφο;»

14:10 26/6/2011 - Πηγή: TVNea
Καλεσμένη του «Καφέ με την Ελένη» ήταν το πρωί της Παρασκευής η Μαρία Σολωμού, η οποία συμμετείχε στη συζήτηση για την έρευνα του Γρηγόρη Γκουντάρα σχετικά με τις γυναίκες που είναι καιρό μόνες.

«Είναι απελπισμένη μια γυναίκα που δεν έχει σύντροφο; Εγώ νομίζω ότι περνάει και πάρα πολύ ωραία!» είπε η γνωστή ηθοποιός ακούγοντας την έρευνα, ενώ αργότερα συνέχισε: «Με λίγα λόγια, μας λέει ο Γρηγόρης ότι όταν μια γυναίκα μένει χωρίς σύντροφο για κάποιο χρονικό διάστημα είναι κατεστραμμένη. Δεν υπάρχει δηλαδή ένα θετικό; Να σου πω εγώ δώδεκα θετικά!» και όταν η Ελένη Μενεγάκη
την ρώτησε ποια είναι αυτά, εκείνη απάντησε: «Μπορείς να ασχοληθεί με άλλα πράγματα που δεν προλαβαίνεις ή δεν “έχεις το μυαλό” για να ασχοληθείς μαζί τους όταν είσαι ερωτευμένη  και έχεις ένα σύντροφο. Να κάνεις διακοπές με φίλες, γυναικοπαρέα, να ασχοληθείς με τη δουλειά σου ή με κάτι που αγαπάς, με κάποιο χόμπι, να κάνεις ένα ταξίδι, να πας σε μουσεία… χίλια πράγματα μπορείς να κάνεις. Είναι μια δημιουργική περίοδος, αν δεν σε πάρει από κάτω».

Όσο για το μεγαλύτερο διάστημα που θεωρεί ότι «αντέχει» μια γυναίκα μόνη, εξήγησε: «Τι να σου πω; Δεν το έχω μετρήσει! Αλλά δεν μου έχει έρθει ποτέ να πω “Τι θα κάνω τώρα; Πρέπει να βρω κάποιον!”. Και είναι και λάθος αυτό. Γιατί όταν είσαι μόνος σου και λες “αχ και να είχα κι εγώ ένα σύντροφο”, πας και πέφτεις με τα μούτρα στον πιο ακατάλληλο!».
Keywords
Τυχαία Θέματα