Μαρία Γεωργιάδου:''Το ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ έχει περιορισμένο προϋπολογισμό,με αποτέλεσμα να δυσκολεύει...''

14:16 15/5/2016 - Πηγή: TVNea
Η Μαρία Γεωργιάδου υπέγραψε φέτος το σενάριο της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1,''Χωρίς Εσένα'',η οποία και ολοκληρώνεται φέτος.Η ίδια ,μιλώντας στο περιοδικό TV24 και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο,αναφέρεται τόσο στο αν έμεινε ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα όσο και στο αν αντιμετώπισε κάποια δυσκολία αναφορικά με την πραγμάτωση του σίριαλ...

Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της, το ίδιο και το «Χωρίς εσένα». Τι αίσθηση σου άφησε; «Κάθε χρονιά έχει τη διαφορετικότητά της και αυτό σχετίζεται με όσα γίνονται γύρω μας σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο. Από αυτή τη χρονιά κρατάω μια σειρά που έκανε επιτυχία. Ο στόχος της σειράς ήταν να ασχοληθεί με συναισθήματα και καταστάσεις που περνάει ο καθένας μας».

Έμεινες ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα;
«Η σειρά υποστηρίχτηκε πάρα πολύ καλά υποκριτικά, με τον κάθε ηθοποιό να δίνει στον ρόλο ένα πολύ προσωπικό και ιδιαίτερο στίγμα. Επί πλέον, είδαμε πρόσωπα που δεν τα είχαμε δει ξανά σε ανάλογους ρόλους».

Αντιμετώπισες κάποια δυσκολία στην υλοποίηση της εν λόγω δουλειάς;
«Η σειρά έχει έναν πολύ περιορισμένο-σχετικά- προϋπολογισμό, με αποτέλεσμα να δυσκολεύει κάποια πράγματα. Πραγματικά έγιναν προσπάθειες και από τους ηθοποιούς και από τη συγγραφική ομάδα, ώστε να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα υπήρχαν λόγω αυτού του θέματος».

Ενώ υπήρχε θετικό κλίμα για τη συνέχιση του «Χωρίς εσένα», τελικά δεν θα συμβεί.
«Η αλήθεια είναι αυτή, και η σειρά, μετά από απόφαση του καναλιού, θα σταματήσει φέτος. Αυτή την απόφαση, όπως και καθετί στη ζωή, την παίρνω σαν κάτι θετικό, με την έννοια ότι η σειρά έκανε έναν ωραίο κύκλο και αγαπήθηκε. Υπό άλλες συνθήκες, ίσως μπορούσε να προχωρήσει».

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα