Μαρία Γεωργιάδου : Η «μαμά» της TV!

11:01 10/12/2014 - Πηγή: TVNea
Γκεστ εμφάνιση έκανε η Μαρία Γεωργιάδου στη «Μουρμούρα» του Alpha και μίλησε για τον χαρακτήρα που υποδύθηκε.

Εχω γίνει η μαμά της Βάσως Λασκαράκη στα Κλεμμένα όνειρα, του Δημήτρη Μακαλιά -στο θέατρο-, τώρα του Πάνου Βλάχου αλλά και του φυσικού μου γιου, Αλκιβιάδη, στο «Βαλς με 12 Θεούς».

Αυτό που έχω συνειδητοποιήσει είναι πως αυτή η νέα γενιά ηθοποιών και νέων παιδιών είναι ανεπιτήδευτη, ακομπλεξάριστη και με ταλέντο», λέει η Μαρία Γεωργιάδου, που το τελευταίο διάστημα είναι η «μαμά του λόχου» της ελληνικής τηλεόρασης.

«Εως τώρα οι μάνες που είχα υποδυθεί ήταν... ξινές και αυταρχικές. Ηταν μαμάδες που είχαν μεγάλα μυστικά και είχαν κρατήσει ένα κομμάτι τη ζωής τους ασφυκτικά κλειστό προκειμένου να προστατέψουν τον εαυτό τους. Ηταν κυριαρχικές και ιντριγκαδόρησες.

Ηταν αυτό που δεν είμαι και δεν θα ήθελα ποτέ να γίνω. Στη Μουρμούρα, από την άλλη, υποδύομαι μια μητέρα ανατρεπτική, που δεν θυμίζει στην εμφάνιση τις κλασικές μαμάδες, αλλά επί της ουσίας τελικά έχει πολλά κοινά με το γιο της καθώς στο «κεφάλι» της έχει έναν στόχο που προσπαθεί να πετύχει.

Είναι μια μαμά που θα θελα να είμαι φίλη της», λέει η ηθοποιός, που αναγνωρίζει στη μαμά του Χάρη μια γυναίκα της διπλανής πόρτας: «Το στυλ θα μπορούσε να είναι μιας γυναίκας 10 χρόνια νεώτερης όπως και οι ιδέες της, που παραμένουν φρέσκιες.

Αυτό το βλέπω γύρω μου, στις μαμάδες με τις οποίες συναναστρέφομαι και αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο γιατί σου επιτρέπει να προσεγγίσεις το παιδί σου και γενικά τη νεότερη ηλικία με ένα μυαλό πιο ανοιχτό και έτσι πιο εύκολα να αποδεχτείς τη διαφορετικότητα κάθε γενιάς», λέει η ηθοποιός και σεναριογράφος, που για 4η χρονιά συμβάλλει με τη γεμάτη φαντασία πένα της στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Κλεμμένα όνειρα».

Στο θέατρο τη συναντάμε φέτος στην παράσταση του Χάρη Ρώμα «Πρότυπος οίκος ανοχής» μαζί με τους Σοφία Μουτίδου, Βαγγέλη Δουκουτσέλη, Κώστα Τριανταφυλλόπουλο και Βίκυ Κάβουρα, όπου υποδύεται έναν χαρακτήρα που «κυκλοφορεί όπως μια ίωση δίπλα μας».

Η παράσταση που πραγματεύεται την υποκρισία καλεί τον θεατή να αποφασίσει αν έχει μεγαλύτερη ευθύνη αυτός που εκπορνεύει το σώμα του ή αυτός που εκπορνεύει την ψυχή του.
ethnos.gr http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα