Μαρία Ένεζλη: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά»

12:52 27/6/2011 - Πηγή: TVNea
Καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού και της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά» βρέθηκε η Μαρία Ένεζλη και μίλησε για την πορεία της στην τηλεόραση και τη σχέση της με τη Χριστίνα Λαμπίρη.

Η δημοσιογράφος του Star σχετικά με το μέλλον της στην εκπομπή Super Star, στην οποία συμμετέχει, δήλωσε: «Επαγγελματικά ακόμα δεν ξέρω. 8 Ιουλίου θα λήξει η εκπομπή. Μετά θα δούμε». Κάνοντας έναν απολογισμό της σεζόν που μόλις τελείωσε η Μαρία είπε: «Σίγουρα
ήταν μια δύσκολη χρονιά, για όλες τις μεσημεριανές εκπομπές. Αλλά νομίζω πως οι άνθρωποι, οι υπεύθυνοι των καναλιών, βλέπουν την προσπάθεια που γίνεται και που κάνουμε για να σταθούμε όσο πιο αξιοπρεπέστατα γίνεται». Σε ερώτηση των παρουσιαστών σχετικά με το τι θα της άρεσε να κάνει στο μέλλον, η Μαρία Ένεζλη τόνισε: «Αυτή τη στιγμή αυτό που σκέφτομαι είναι να μπορώ να κάνω δημιουργικά πράγματα. Δεν το φοβάμαι το πίσω, συνεχίζω να δουλεύω πίσω από τις κάμερες, δεν φοβάμαι» ενώ λίγο αργότερα συμπλήρωσε: «Θέλω να συνεχίσω αλλά θέλω να κάνω κι άλλα πράγματα. Δεν θεωρώ ότι μένω στάσιμη, ειδικά αυτήν την περίοδο». Μάλιστα σε ερώτηση του Παύλου Σταματόπουλου για το πώς είναι οι σχέσεις της με την παρουσιάστρια της εκπομπής που συμμετέχει, Χριστίνα Λαμπίρη, η νεαρή δημοσιογράφος ξεκαθάρισε: «Οι σχέσεις μας με τη Χριστίνα είναι πολύ καλές».

Η Μαρία επίσης αποκάλυψε πως η σχέση της με τον μακιγιέρ, Γιάννη Μιχαηλίδη τελείωσε, αν και όλοι πίστευαν πως θα παντρευτούν καθώς τους τελευταίους μήνες συζούσαν.
Keywords
Τυχαία Θέματα