Μαρία Έλενα Κυριάκου: Ένα χρόνο μετά, έκλεισε σε νυχτερινό μαγαζί

19:30 13/3/2015 - Πηγή: TVNea
Οπως έγινε γνωστό, ο Γιάννης Πλούταρχος επιστρέφει μετά από δέκα χρόνια στο χώρο που σημείωσε ρεκόρ προσέλευσης στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, το POSIDONIO.

Το POSIDONIO MUSIC HALL ανοίγει τις ανακαινισμένες πόρτες του απόψε, ενώ μαζί με τον Πλούταρχο θα εμφανίζεται και ο Κώστας Μαρτάκης.

Καλά όλα αυτά. Τα άλλα νέα
όμως είναι πως μαζί τους θα είναι και η Μαρία Έλενα Κυριάκου, η οποία όπως φαίνεται αποφάσισε τελικά (ή βρήκε ενδεχομένως τον τρόπο) να εξαργυρώσει την επιτυχία της στο πλάι του Πλούταρχου.

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή θα λειτουργεί το σχήμα της νυχτερινής Αθήνας, πράγμα που με τη σειρά του σημαίνει ότι η όμορφη Κύπρια τραγουδίστρια, νικήτρια του The Voice και εκπρόσωπος της Ελλάδας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, θα μένει τρεις νύχτες μακριά από τα παιδιά της κάθε βδομάδα, γεγονός που όπως έχει η ίδια δηλώσει, ήταν πάντα το εμπόδιο που προσπαθουσε να ξεπεράσει όταν δεχόταν προτάσεις για να εμφανιστεί στην Αθήνα.

Φανταζόμαστε έχει συνειδητοποιήσει πως η προετοιμασία για τη Eurovision θα την κρατήσει πολλές μέρες μακριά από την Κύπρο, τόσο για την περιοδεία που απαιτείται για την προώθηση του τραγουδιού στις άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, όσο και τις εβδομάδες πριν τον διαγωνισμό που θα πρέπει να είναι στη Βιέννη για τις συνεντεύξεις Τύπου, τα πάρτυ και τις πρόβες.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα