Μαρία Αλεξάνδρου:Θα ήθελα να ήμουν ηθοποιός!

19:31 9/7/2016 - Πηγή: TVNea
Η Μαρία Αλεξάνδρου είναι 23 ετών, μοντέλο, τραγουδίστρια και πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών. Έχει άψογες αναλογίες και ταυτόχρονα αποτελεί το κορίτσι της διπλανής πόρτας.

Αν δεν έκανες αυτή την δουλειά τι θα ήθελες να κάνεις;
Θα ήθελα να ήμουν ηθοποιός! Μου αρέσει πολύ η υποκριτική.

Αισθάνεσαι ερωτικά για κάποιον παρτενέρ σου ή δεν αφήνεις τα συναισθήματα να σε παρασύρουν;
Εάν ο παρτενέρ μου αρέσει σαν άντρας, με ελκύει και υπάρχει χημεία μεταξύ μας μπορούν να δημιουργηθούν συναισθήματα πολύ εύκολα.

Υπάρχει αληθινός οργασμός πάνω σε ένα γύρισμα;
Βεβαίως και υπάρχει!

Τι σε κάνει ευτυχισμένη;
Πιστεύω ότι η ζωή είναι μικρή και πρέπει να απολαμβάνουμε το καθετί. Ευτυχισμένη πολλές φορές μπορούν να με κάνουν πολλά πράγματα. Από μία απλή βόλτα στην παραλία τρώγοντας παγωτό μέχρι ένα ταξίδι.

Ποιο είναι το πιο αστείο πράγμα που σου έχει συμβεί σε γύρισμα;
Να λιποθυμήσω κατά την διάρκεια σκηνής, λόγω της δυνατής έντασης στο σεξ…

Τι προσφέρεις με την δουλειά σου και πως ονειρεύεται η Μαρία Αλεξάνδρου το μέλλον της;
Ο κόσμος είναι τόσο πιεσμένος με την κρίση που ψάχνει διάφορους τρόπους να ξεχαστεί. Ένας από αυτούς είναι και ο σεξουαλισμός. Στην ουσία προσφέρω… στιγμές χαράς. Από εκεί και πέρα το μέλλον μου δεν μπορώ να το καθορίσω γιατί έχω πολλές επιλογές. Δεν είμαι μια γυναίκα με «low options». Θα μπορούσα να με φανταστώ στην Αμερική στην μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής αισθησιακών ταινιών, άλλωστε μου έχει γίνει η πρόταση… μέχρι μοντέλο, διεθνούς καριέρας!

Στην προσωπική σου ζωή αυτή την περίοδο υπάρχει ο έρωτας;
Ναι… Είμαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο και περνώ υπέροχα. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις ένα άνθρωπο να σε καταλαβαίνει και να σε υποστηρίζει.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα