Μάκης Πουνέντης:H Βανδή, η Βίσση, η Πάνια & τα νέα δεδομένα στον «Λάμψη 92,3»!

18:15 20/1/2014 - Πηγή: TVNea
Το «όχι» που είπε στην Άννα Βίσση, η Δέσποινα Βανδή, η πρόταση συνεργασίας στην Αννίτα Πάνια,οι αλλαγές στην πρωινή ζώνη του Λάμψη 92,3, η αυτοκριτική, τα λάθη, η συγγνώμη του σε όσους πλήγωσε, τα κεφάλαια της ζωής του που έκλεισαν. Ο διευθυντής του Λάμψη και μουσικός παραγωγός Μάκης Πουνέντης είναι αποκαλυπτικός!

Ανάμεσα στους επωνύμους που σου ευχήθηκαν πρόσφατα για τον ένα χρόνο σου στο ραδιοφωνικό σταθμό Λάμψη ήταν και η Αννίτα Πάνια που δήλωσε «είσαι ξινός, ιδιαίτερος σαν και εμένα, γι’ αυτό σ’ αγαπώ»...
Είναι η αγαπημένη μου, είμαι πολύ τυχερός
που την έχω φίλη μου. Είναι «ξηγημένη», δεν κάνει ποτέ δεύτερες σκέψεις. Συνεννοούμαστε πλέον μόνο με τα μάτια, είναι ο άνθρωπος που με ηρεμεί. Η έκπληξη που μου ετοίμασαν οι συνεργάτες μου με τις ευχές ήταν πολύ συγκινητική. Και έγινε σε μια στιγμή που ήμουν πολύ αγχωμένος με τη δουλειά μου, γιατί έχω βάλει ως στόχο την επιτυχία του σταθμού. Θέλω να γίνει το top ραδιόφωνο, να παίρνουμε «πρωταθλήματα» κάθε χρόνο με τον Λάμψη, όπως ακριβώς με την ομάδα μου, τον Ολυμπιακό.

Θα ήθελες να συνεργαστείς με την Αννίτα;
Σίγουρα θέλω την Αννίτα στον Λάμψη 92,3. Αν κάνουμε μαζί εκπομπή, θα είναι ανατρεπτική, αλλά εκ των πραγμάτων όχι το πρωί γιατί η Αννίτα δεν είναι τόσο πρωινός τύπος. Με ιντριγκάρει να δουλέψω με εκείνη γιατί είναι εύστροφη και εγώ πάντα υποκλίνομαι στους έξυπνους ανθρώπους.

Της έχεις κάνει πρόταση;
Ναι, βέβαια έχω κάνει πρόταση στην Αννίτα, αλλά δεν υπάρχει ακόμη κάτι οριστικό. Θα εξαρτηθεί και από τις δικές της επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν ξέρω αν θα προλάβουμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτήν τη ραδιοφωνική σεζόν.

Παρ’ όλα αυτά, προχώρησες σε αλλαγές, ήρθαν νέα πρόσωπα ως παρτενέρ σου στην πρωινή εκπομπή...
Έκανα συνολικές αλλαγές στο σταθμό, όχι μόνο στην εκπομπή μου. Το πρωινό ήταν μια χαρά, τα κορίτσια επίσης, άντεχαν την γκρίνια και την τελειομανία μου. Τις γιορτές όμως, που ηρέμησα, ξεκουράστηκα και έκανα την αυτοκριτική μου, ένιωσα πως ήρθε η ώρα της αλλαγής. Ήμουν «κολλημένος» στη λογική τού να έχω ως παρτενέρ μου επώνυμες γυναίκες. Γι’ αυτό και αποφάσισα να ξεφύγω από αυτήν τη συνταγή να έχω πια δίπλα μου φίλες μου, παραδοσιακούς ανθρώπους του ραδιοφώνου. Έτσι προέκυψαν η Κική Μηλίδου και η Ελένη Μανουσάκη που τις ξέρω πολλά χρόνια και δέσαμε.

Σε εμπορικό επίπεδο όμως εξυπηρετεί να έχεις και επώνυμες γυνακίες δίπλα σου.
Δεν λέω κατηγορηματικά όχι στους επωνύμους. Απλά επιθυμώ να δίνουμε στους ακροατές συνέχεια καινούργια πράγματα, να τους εκπλήσσουμε, δεν θέλω να βαριούνται, αλλά να διασκεδάζουν. Με την ίδια λογική άλλαξε και η απογευματινή ζώνη, και έχουμε πλέον τη Σίσσυ Χρηστίδου με τον Παύλο Σταματόπουλο, που είναι δύο πολύ καλοί φίλοι και κουμπάροι. Πιστεύω πάρα πολύ στην έννοια της ομάδας, των φίλων χωρίςα νταγωνισμούς. Οι παρέες κάνουν επιτυχία.

Σου καταλογίζουν πως αδίκησες καλλιτέχνες την περίοδο που ήσουν διευθυντής στη Heaven.
Δεν κάνω αυτήν τη δουλειά για να αποκτήσω φίλους ούτε για να εμίαι αρεστός. Έχω φίλους. Βλέποντάς το με απόσταση χρόνου τώρα πια, δεν πιστεύω ότι έχω αδικήσει κάποιον, απλά ενδεχομένως θα μπορούσα να έχω δουλέψει περισσότερο για ορισμένους καλλιτέχνες. Να τους αφιερωθώ πιο πολύ. Σε αυτήν τη δουλειά, όμως, δεν είναι λίγες οι στιγμές που βρίσκεσαι ανάμεσα σε πολύ σημαντικά διλήμματα.

Ο Γιώργος Λιανός όμως δήλωσε πρόσφατα πως, παρόλο που ήταν στην εταιρεία, τον είχες «κόψει» από τον Ρυθμό και δεν έπαιζες τα τραγούδια του. Τι απαντάς σε αυτό;
Την περίοδο στην οποία αναφέρεται ο Γιώργος, ο Ρυθμός ήταν το νούμερο ένα ραδιόφωνο. Όλοι οι καλλιτέχνες ήθελαν να ακούγονται εκεί τα τραγούδια τους και κάτι τέτοιο φυσικά δεν ήταν εφικτό. Επιπλέον ο ρόλος μου ως διευθυντής του σταθμού δεν ήταν να παίζω τα τραγούδια της Heaven. Θα ήταν άδικο για τους υπόλοιπους καλλιτέχνες. Δεν υπάρχει κάποιο προσωπικό θέμα με τον Γιώργο Λιανό. Απλά εκτίμησα εκείνη την εποχή πως δεν μπορούσα να
παίζω και το δικό του τραγούδι.

Πώς βρίσκεις τον τρόπο να έχεις καλές σχέσεις με όλα τα μεγάλα ονόματα της μουσικής τη στιγμή που υπάρχει τόσος ανταγωνισμός; Δεν είναι... εφιάλτης;
Είναι εφιάλτης, αλλά είναι και η τρέλα μου! Τον περασμένο μήνα, για παράδειγμα, είχα στον Λάμψη το καινούργιο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή, το καινούργιο της Άννας Βίσση, αλλά και του Νίκου Οικονομόπουλου. Τους δούλεψα όλους το ίδιο και πήγαν όλα μια χαρά.

Την εποχή που ήσουν στη Heaven πάντως είχε γραφτεί πως είχατε μεγάλες κόντρες με τον Φοίβο.
Κόντρες όχι, διαφωνίες ναι. Πάντα λέω την άποψή μου, δεν κρύβομαι, για να είμαι εντάξει πρωτίστως με τον εαυτό μου.

Οι μεγάλοι συνθέτες όμως και οι τραγουδιστές δεν θέλουν να έχουν πάντα τον πρώτο λόγο;
Ποτέ δεν τους έχω πει «κάν’ το έτσι», δεν είμαι επιτακτικός. Εκφράζω απλά τη γνώμη μου. Αν, για παράδειγμα, βγάλει ένα τραγούδι η Δέσποινα Βανδή που δεν μου αρέσει, θα της πω πως δεν το θέλω στο σταθμό μου, δεν μπορώ να το υποστηρίξω. Ούτε θα της πω να βγάλει άλλο τραγούδι ούτε θα το παίξω επειδή είναι η Δέσποινα.

Αυτό ισχύει και για την Άννα Βίσση, με την οποία είσαι φίλος περισσότερα χρόνια;
Ναι, βέβαια. Δουλέψαμε μαζί στο «Απαγορευμένο» και διαφώνησα μαζί της, της είπα πως δυσκολευόμουν να παίξω το τραγούδι, δεν μπορούσα να το υποστηρίξω. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως χάλασαν οι σχέσεις μας. Ξέρει πως την αγαπώ και είμαι ξεκάθαρος μαζί της, δεν μου κρατάει κακία.

Πηγή:Εγώ
Keywords
Τυχαία Θέματα