Μαίρη Συνατσάκη: «Ο ερχομός ενός παιδιού απαιτεί ωριμότητα»

12:46 7/6/2011 - Πηγή: TVNea

Για τον ρόλο που ενδεχομένως θα έχει στο καλοκαιρινό πρωινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1, τα χρόνια της ψυχανάλυσης που έκανε για να ξεπεράσει τις κρίσεις πανικού, αλλά και τη σχέση της με τον αγαπημένο της Μύρωνα Στρατή, μίλησε στo «Radar!» η Μαίρη Συνατσάκη. Τελευταία κυκλοφορούν φήμες πως η 26χρονη παρουσιάστρια θα βρίσκεται ανάμεσα στους παρουσιαστές του πρωινού καλοκαιρινού προγράμματος του ΑΝΤ1.
Τι ρόλο όμως θα έχει; «Δεν έχω ιδέα! Δεν έχω κάνει κάποια κουβέντα με το κανάλι επίσημα ή ανεπίσημα. Αυτό που έχουμε συζητήσει είναι η αμοιβαία διάθεση συνέχισης της συνεργασίας μας. Και η μαμά μου τα ίδια ρωτάει και ούτε σε κείνη ξέρω τι να πω!» είπε γελώντας. Η Μαίρη Συνατσάκη παραδέχτηκε πρόσφατα πως έχει κάνει 6 χρόνια ψυχανάλυση για να ξεπεράσει τις κρίσεις πανικού που αντιμετώπιζε. Ποια είναι η καλύτερη λύση για να αντιμετωπίσει κανείς κάτι τέτοιο; «Στον καθένα είναι διαφορετικές οι κλειδαριές άρα και τα κλειδιά. Η συμβουλή που θα έδινα στην κολλητή μου, αν μου έλεγε πως υποφέρει από κρίσεις πανικού, θα ήταν να αποδεχθεί την κατάσταση και να μην ντρέπεται γι’ αυτήν. Κάποιοι σκέφτονται “Είμαι τρελός;” και πανικοβάλλονται. Η αποδοχή είναι το πρώτο βήμα» εξήγησε.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει δηλώσει πως νιώθει άβολα να μιλάει για την προσωπική της ζωή: «Δεν έχω ρωτήσει ποτέ τα προσωπικά των άλλων. Νιώθεις άβολα όταν ανοίγεις μια πορτούλα που είναι πολύ δική σου. Απ’ την άλλη δεν πρόκειται να μπω στη διαδικασία να αλλοιώσω την καθημερινότητά μου και να κρυφτώ γιατί δεν πρέπει να μάθει κανείς τίποτα. Δεν κρύβομαι αλλά δεν θέλω και να μιλάω γι’ αυτό».

Περνούν συχνά από το μυαλό της οι έννοιες «γάμος» και «παιδί»; «Όχι πολύ συχνά, αλλά συχνότερα σε σχέση με δύο χρόνια πριν. Είμαι για τέτοιες αποφάσεις. Ο ερχομός ενός παιδιού απαιτεί ωριμότητα. Δεν είναι κάτι που σκέφτομαι στο άμεσο μέλλον», παραδέχτηκε.
Keywords
Τυχαία Θέματα