Μαίρη Συνατσάκη: Η προσέγγιση για το Πρωινό mou και η συγκατοίκηση με τον αγαπημένο της!

20:16 28/11/2013 - Πηγή: TVNea
Η Μαίρη Συνατσάκη βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων αυτήν την εποχή, τόσο για τις Αντ1, όσο και από το Mega, για να βρίσκεται στην πρωινή ζώνη. Η νεαρή παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη του Θέμου Αναστασιάδη και αναφέρθηκε στην πρόταση για το Πρωινό mou και τη συγκατοίκηση με τον σύντροφό της.
χορευτικές της ικανότητες στο Dancing with the Stars,
αλλά και για τις προτάσεις που της έγιναν, τόσο από τον
Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δίνει τη δική της απάντηση στις σκληρές κριτικές
«Έκανα μια συζήτηση για το πρωινό του Mega, αλλά δεν πέρασα καν το κατώφλι του στούντιο. Είχαμε μια στενή επικοινωνία, αυτό είναι αλήθεια. Εγώ τους ευχαριστώ γιατί με προσέγγισαν με πάρα πολύ γλυκό τρόπο και επίσης ήταν γλυκούληδες όταν είπα ότι δεν θα πάω τελικά», επεσήμανε η ίδια, ξεκαθαρίζοντας τη θέση της.

Η σχέση της με τον Μύρωνα Στρατή είναι πιο δυνατή από ποτέ, αφού συγκατοικούν. «Έψαχνε ο Μύρωνας για σπίτι, αλλά του “κατσικώθηκα” Έψαχνε να μείνει μόνος του απλά. Είναι ωραία η συγκατοίκηση, γιατί εμάς δεν έχει καταφέρει να μας φθείρει. Δεν βλεπόμαστε και πάρα πολύ. Είναι οι περίοδοι τέτοιες που εγώ δεν τον βλέπω πολύ. Πρέπει να κανονίσουμε να βρεθούμε κάποια στιγμή…», και εξομολογήθηκε «Έχω περάσει σχέσεις που και οι δύο ήμασταν σε ένταση και υπήρξε μια ταλαιπωρία. Το γεγονός ότι ο Μύρωνας μπορεί να εξισορροπήσει καταστάσεις βοηθάει και μένα. Μετά στραβώνει εκείνος και μπορώ να το εξισορροπήσω εγώ. Κάπως έτσι γίνεται. Ο Μύρωνας είναι πάρα πολύ οργανωτικός τύπος. Αν του μπλέξεις το πρόγραμμά του μπορεί να στραβώσει και αν είσαι αγενής μπορεί να στραβώσει».
Keywords
Τυχαία Θέματα