ΜΑΙΡΗ ΝΕΓΡΗ : ΝΑ ΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!

18:45 11/5/2014 - Πηγή: TVNea
Eίναι ένα φρέσκο και ταλαντούχο τηλεοπτικό πρόσωπο που γνωρίσαμε μέσα από την σειρά ''Με τα παντελόνια Κάτω''. Μας εκμυστηρεύεται ότι αισθάνεται πολύ τυχέρη που βρίσκεται μέσα σε αυτή τη σειρά...Για να δούμε τι μας είπε...Πώς αποφάσισες να γίνεις ηθοποιός;Υπήρξε κάποιος που σε παρακίνησε;Ηθοποιός ήθελα να γίνω απο παρά πολυ μικρή! Απο τότε δηλαδή που θυμάμαι τον εαυτό μου! Έπαιρνα μέρος σε όλες τις θεατρικές παραστάσεις στο σχολείο ,με μαγεύε απο μικρή!Μίλησε μας λίγο για τον εαυτό σου. Από πού κατάγεσαι και πού πέρασες τα παιδικά σου χρόνια;Καταγωγή εχω απο τη Σάμο αλλα γεννήθηκα και μεγάλωσα
στην αθηνα!είχα όμορφα παιδικά χρόνια ,ξένοιαστα ,μάρεσε να κάνω φιλίες και ήμουν πολύ αυθόρμητη.Τί ήθελες να γίνεις όταν μεγαλώσεις; Ήσουν καλή μαθήτρια στο σχολείο;Όπως είπα και πριν ηθοποιός ήθελα να γίνω και μόνο!Ήμουν καλή μαθήτρια του 18! Διάβαζα πολυ!αλλα δεν ήθελα να ακολουθήσω κάποιον άλλον κλάδο.ενα άλλο επάγγελμα το οποίο μου άρεσε ηταν αστροναύτης ,να ασχολούμαι με το διάστημα !Πώς αισθάνεσαι που συμμετέχεις σε μία από τις πιο πετυχημένες σειρές του mega;Αισθάνομαι αρκετά χαρούμενη και τυχερή που βρίσκομαι και εγώ μέσα σε αυτήν τη σειρά !
Πώς είναι η σχέση σου με τους πρωταγωνιστές της σειράς και ειδικά με την κυρία Τσακίρη και τον κύριο Μιχαηλίδη που υποδύονται τους γονείς σου;
Πολυ καλη! Φιλική! Με τη Φωτεινη εχουμε πολυ καλές σχέσεις ,η συνεργασία μας ηταν πολύ καλη όπως και η χημεία ώσπου μετά απο ενα σημείο καταλάβαινα τι μου έλεγε με τ ματιά και μόνο! Και με τον Ιεροκλή πολυ καλά περάσαμε , έχει χιούμορ και με έκανε να νιώθω πολύ καλά!Υπηρχε χημεία και στους τρείς μας πιστεύω!
Τι ομοιότητες έχεις με την Νατάσσα που υποδύεσαι;Δεν εχω ομοιότητες με τη Νατασσα πουθενά ! Έχουμε αλλη ηλικία ,άλλο τρόπο συμπεριφοράς , τρόπο σκέψης , ντύσιμο! Δεν εχω καμία σχέση.
Με ποιους συμπρωταγωνιστές σου έχεις αναπτύξει φιλικές σχέσεις;Με αρκετούς ! Ηταν όλοι τους πολύ φιλικοί απλά με κάποιους ήρθα πιο κοντά!
Πως περνάς στον ελεύθερο σου χρόνο;Ελεύθερος χρόνος ; Χαχα Οταν υπαρχει τρέχω στο σινεμά και βλέπω οτι βγαίνει ή αλλιώς σπίτι και Ταινιούλα ,βόλτες με φίλες.μπορεί και να κάτσω σπίτι να ξεκουραστώ! Τον ελεύθερο μου χρονο κανω οτι μου λείπει περισσότερο!
Θα ήθελα να μου πεις δύο προτερήματα και δύο ελαττώματα σου..Απο Προτερήματα είμαι αρκετά αισιόδοξη και αληθινή. Ελάττωμα έχω να είμαι τελειομανής σε οτιδήποτε, σε σημείο να μην είμαι ευχαριστημένη σχεδόν ποτέ και δύσπιστη.
Σε ποιο μέρος θα μπορούσες να ζήσεις μόνιμα εκτός Ελλάδος;Στη Αμερική. Αλλα δεν ξέρω κατά πόσο θα το έκανα κιόλας !
Τί είναι αυτό που σου αρέσει πιο πολύ στην ελλάδα;
Ειναι ο τόπος ο οποίος αγαπώ ! Τα ήθη και τα έθιμα του!
Σου αρέσουν τα ταξίδια;Έχεις καποιον αγαπημένο προορισμό;
Μου αρέσουν παρά πολυ τα ταξίδια ! Θα μπορούσα να ταξιδεύω συνέχεια ! Δεν θΑ ειχα πρόβλημα ! Μαρέσει να βλέπω καινούρια πραγματα , μέρη! Να μαθαίνω γενικώς ! Αγαπημένο προορισμό δεν εχω ακόμα... Μέχρι στιγμής θέλω να πάω κυριολεκτικά παντού!
Έχεις κάποιο φετίχ;Φετίχ δεν νομίζω να έχω ...
Ποιες αξίες ζωής είναι σημαντικές για σένα;Το να ζεις κάθε μέρα τη στιγμή.. Και να είσαι ευχαριστημένος που έχεις κάποια πράγματα και να μην γκρινιάζουμε με το κάθε τι.
Ποιο είναι το αγαπημένο σύνθημα της ζωής σου;Άμα θέλεις ,μπορεις!
Keywords
Τυχαία Θέματα