Μαγειρεύουμε οικονομικά κι αυτή την εβδομάδα!

17:01 16/2/2013 - Πηγή: TVNea

Ο σεφ Βησσαρίων Παρθένης "Μαγειρεύειοικονομικά" καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 17.00 στηντηλεόραση του ΣΚΑΪ .Το "Μαγειρεύω οικονομικά" μαγειρεύει παραδοσιακά, υγιεινά, ελληνικάφαγητά, αποκλειστικά για τις ανάγκες της διατροφής μιας τετραμελούς οικογένειας, με συνολικό κόστος 50 ευρώ! Προσφέρονταςπλούσιο κυρίως πιάτο, σαλάτα, ήεναλλακτικά επιδόρπιο, ή κάποιες φορές και τα δύο μαζί, δημιουργούν γεύματα πέντε ημερών.
Το μενού τηςεβδομάδας:
Τη
Δευτέρα μαγειρεύει μία σούπα με άρωμα και χρώμα. Ταγεμιστά πουγκάκια σερβίρονται μέσα στο κυρίως πιάτο. Είναι τόσο τραγανά που ταχρησιμοποιούν αντί για κρουτόν.Τα μπράουνις είναι κάτι ανάμεσα σε κέικ ή ζύμη για μαλακάμπισκότα, πάνω σε τραγανή βάση δημητριακών.
Την Τρίτη ετοιμάζει χοιρινό κοκκινιστό γάστρας & τρίγωνα τυροπιτάκια με κατικι και πάπρικα και το γλυκό μας είναιμία διαφορετική διαχείριση αφράτης ζύμης για κρουασάν με σοκολάτα , μόνο που οσεφ τα ετοιμάζει όπως τα γνωστά μας διάσημα CINNABON.
Την Τετάρτη παρασκευάζει μία συνταγή με φασολάκια πλατιά με κοκκινιστή γίδα στααρώματα του μαϊντανού.Συνοδεύουνμε αφράτο, μαλακό ελιοτυροψωμο με μπύρα.
Την Πέμπτη ετοιμάζει κοτόπουλο παϊδάκια με λαχανικά. Συνοδεύουν με γεμιστούς ριγανοπατατοκεφτέδες με ζαμπόν.
ΤηνΠαρασκευή φτιάχνειγια κυρίως πιάτοένα... σουβλάκι, με ξυλάκια απόδεντρολίβανο και παρουσιάζει εναλλάξ γεύσεις από ψητά λαχανικά και τηγανιτούςκεφτέδες με ούζο. Για επιδόρπιο έχει πατσαβουρόπιτα είναι σιροπιαστό γλυκό με φύλλο και βασικά υλικά το γιαούρτι και ταδημητριακά.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣΠαρουσίαση: Bησσαρίων ΠαρθένηςΑρχισυνταξία: Βούλα ΒουδούρηΔιεύθυνση Παραγωγής: Κωνσταντίνος ΘεοδωρόπουλοςΣκηνοθεσία: Γιάννης ΜαράκηςΠαραγωγή: GV Productions
"Μαγειρεύω οικονομικά"από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 17.00 στον ΣΚΑΪ.
Keywords
Αναζητήσεις
ελιοτυροψωμο αφρατο
Τυχαία Θέματα