Μάχη στήθος με στήθος για ALPHA-ANT1 στην prime time...

21:43 15/11/2013 - Πηγή: TVNea
Τις εξαιρετικές επιδόσεις του Alpha, τις έχουμε παινέψει...πολλάκις. Δεν περνά απαρατήρητη ωστόσο η μάχη στήθος με στήθος που δίνει το κανάλι με τον Ant1 για τη 2η θέση της prime time.
Εχοντας διανύσει περισσότερο από το μισό της εβδομάδας,ο Ant1 προηγείται με διαφορά κάτω του 0.5%!, ενώ ο Alpha επικρατεί με μικρή διαφορά στο κοινό 15-44!
Αν ο σταθμός της Κάντζας είχε αυτή την Κυριακή τον Σέρλοκ Χολμς τα πράγματα θα ήταν δύσκολα για το Dwts,μιας και το Σάββατο ανήκει στον Alpha. Μπορεί το VOICE να μην έχει μπει ακόμα στη φαρέτρα του Αμαρουσίου, από την άλλη όμως ο Alpha δεν έχει το...2ημερο Τσαντίρι, που χάριζε (ακόμα και στις μέτριες ημέρες του) πάνω από μία μονάδα στο σύνολο της εβδομάδας, συγκριτικά με τα νούμερα που κάνει τώρα ο σταθμός στο slot 21.00-24.00 Τρίτες & Παρασκευές.Οσο για την πρωτιά? Αυτή έχει καπαρωθεί στο...ρελαντί από το Mega.
Aν ρίξετε μια ματιά στις επιδόσεις των σταθμών μετά τις 11.00 το πρωί,όπου ξεκινά και το πρόγραμμα του Alpha,το κανάλι συνέτριψε με 7 μονάδες τον Ant1, και προσπέρασε το Mega με 3 μονάδες...Πραγματικός 'πρωταθλητισμός',χωρίς επικοινωνιακή βαβούρα.Αλλοι που διατυμπάνιζαν πρωτιά, μένουν ακόμα στις δηλώσεις
Keywords
Τυχαία Θέματα