Μάχη για τους «Βασιλιάδες»

14:00 27/9/2013 - Πηγή: TVNea
Έχετε ακούσει τη φράση «δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα»; Καλά, μπορεί να μην μιλάμε για «γαϊδάρους», αλλά... σόρι κιόλας, μιλάμε για… γαϊδουρινή συμπεριφορά! (και να εξηγήσω ότι το «σόρι» πηγαίνει προς τα συμπαθή τετράποδα που… δεν ευθύνονται καθόλου στη συγκεκριμένη περίπτωση).

Και μπορεί με αυτό να γίνουν έξαλλοι σε Μεσογείων και Μαρούσι, αλλά είναι αλήθεια πως τα δύο τηλεοπτικά κανάλια, MEGA και ΑΝΤ1 μαλώνουν για το ποιος θα πάρει τους «Βασιλιάδες» στο πρόγραμμά τους,
ενώ οι συντελεστές παραμένουν απλήρωτοι. Και να σας εξηγήσω τι εννοώ…

Όπως έχω γράψει και σε προηγούμενα κείμενα του Newsit το MEGA έχει αποφασίσει να βγάλει τους «Βασιλιάδες» την καινούργια σεζόν. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου, χθες στο κανάλι της Μεσογείων παρέλαβαν τα 20 άπαιχτα επεισόδια που είχαν γυριστεί πριν οι συντελεστές… κατεβάσουν ρολά, αφού παρέμεναν απλήρωτοι. Το MEGA σκοπεύει να τα… ρετουσάρει και να τα προβάλλει την καινούργια σεζόν, αφού έμαθαν ότι ο ΑΝΤ1 διεκδικεί από την ξένη εταιρεία παραγωγής τα δικαιώματα του επόμενου κύκλου.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου στο κανάλι του Αμαρουσίου έχουν τα δικαιώματα έως τις 15 Οκτωβρίου και από κει και πέρα είτε πρέπει να πληρώσουν για αυτά ή να πουν ότι δεν τα θέλουν. Στο διάστημα αυτό προσπαθούν να κάνουν το κοστολόγιο και να δουν αν τους συμφέρει να το βγάλουν στον αέρα, βρίσκοντας χορηγούς και χρήματα. Η σειρά, λόγω της πετυχημένης πορείας της στο MEGA έχει δυνατό brand name στη διαφημιστική αγορά, οπότε και στο Μαρούσι σκοπεύουν να τα βγάλουν… έστω και με άλλους συντελεστές, αν κάποιοι από τους προηγούμενους αρνηθούν!

Στο σημείο δε αυτό αξίζει να αναφέρω ότι οι περισσότεροι συντελεστές, οι οποίοι κιόλας… ευθύνονται για την επιτυχία της σειράς, παραμένουν και απλήρωτοι, αλλά και κανένας έως τώρα, τόσο από το MEGA όσο και από τον ΑΝΤ1 δεν τους έχει ενημερώσει για το τι πρόκειται να γίνει. Βέβαια αν και εφόσον το κανάλι της Μεσογείων αποφασίσει να τα εντάξει στο πρόγραμμά του θα αναγκαστεί να ανοίξει κύκλο επαφών μαζί τους καθώς οι συντελεστές έχουν κάνει ασφαλιστικά μέτρα διεκδικώντας τα χρήματά τους. Προς το παρόν πάντως, παρακολουθούν την παρασκηνιακή μάχη μεταξύ των δύο τηλεοπτικών σταθμών, αν και οι αποφάσεις τους, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά το MEGA, θα είναι καθοριστικές!

πηγή:Γρηγόρης Μελάς-NEWSIT
Keywords
Τυχαία Θέματα