Μ. Αθανασίου: "Θα συνεργαστώ το καλοκαίρι με τον Μουζουράκη!"

16:01 7/4/2013 - Πηγή: TVNea
Μία από τις πιο... πιπεράτες συνεργασίες της φετινής σεζόν πρόκειται να παρακολουθήσουμε το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον - πρώην της Μαρίας Σολωμού! - Μάριο Αθανασίου και τον - νυν της Μαρίας Σολωμού! - Πάνο Μουζουράκη να συμβιώνουν επί σκηνής! Την είδηση-βόμβα "έριξε" το μεσημέρι ο "πρώην" στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, όπου βρέθηκε καλεσμένος.

"Πρόκειται να κάνουμε τη θεατρική διασκευή του Hangover, με τη
Ντορέττα Παπαδημητρίου, τον Πέτρο Λαγούτη και τον Πάνο Μουζουράκη!" είπε ο Μάριος Αθανασίου, όταν ρωτήθηκε για τα επαγγελματικά σχέδια του καλοκαιριού.

Παγωμάρα επικράτησε στο πλατώ της εκπομπής, με τη Ναταλία Γερμανού να παίρνει το λόγο: "Θα συνεργαστείς εσύ με τον Πάνο Μουζουράκη; Τα blogs έχουν πάρει φωτιά αυτή τη στιγμή, να ξέρεις!" είπε χαρακτηριστικά.

"Ναι, ναι θα του βάζω τρικλοποδιές και θα προσπαθώ να μην μιλάει πολύ!" απάντησε περιπαικτικά ο γνωστός ηθοποιός. "Ήταν κάτι που το συζητούσαμε μαζί ούτως ή άλλως. Αν δεν το συζητούσαμε και μου έλεγαν ότι θα παίξει ο Πάνος, μπορεί και να μην έπαιζα. Αλλά εφόσον μιλούσαμε, δεν υπήρχε πρόβλημα."

"Είμαστε Ολλανδία τελικά, το έχω καταλάβει!" ήταν η απάντηση της Ναταλίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα