Λεωνίδας Καλφαγιάννης- Νάντια Κοντογεώργη:Μιλούν για το «Κάτω Παρτάλι»!

11:16 9/3/2014 - Πηγή: TVNea
Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης και η Νάντια Κοντογεώργη, σε συνέντευξη που παραχώρησαν στο περιοδικό «Τηλέραμα», μίλησαν για την επιτυχία που σημειώνει το σίριαλ του Mega «Κάτω Παρτάλι», στο οποίο πρωταγωνιστούν, αλλά και για το κατά πόσο τους επηρεάζει η «δύναμη» της τηλεόρασης και των media.

Περίμεναν την τόσο μεγάλη επιτυχία του σήριαλ, όταν διάβασαν για πρώτη φορά το σενάριο;
Νάντια Κοντογεώργη: «Ποτέ δεν σκέφτομαι την αποδοχή ή μη αυτού που δημιουργώ. Εστιάζω κυρίως στην απόλαυση της διαδικασίας- πόσω μάλλον όταν αυτή συμβαίνει σε ιδανικές συνθήκες. Ένα σενάριο που λατρεύω και ένα αξιοζήλευτο καστ ηθοποιών. Με χαροποιεί, όμως, πολύ η αποδοχή αυτή».
Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Όταν πρωτοδιάβασα το σενάριο σίγουρα δεν επικεντρώθηκα σε έναν συγκεκριμένο ρόλο -ας πούμε στον δικό μου- γιατί η γραφή του κ. Παπαπέτρου δεν σου έδινε αυτό το δικαίωμα. Κάθε ρόλος, κάθε ατάκα, η διαδοχή των δράσεων, οι εικόνες, η πλοκή, η ιστορία, το μυστικό, όλα αυτά ξεχωριστά αλλά και μαζί στη σύνθεσή τους, το μόνο που δημιούργησαν ήταν ένα μεγάλο μόνιμο χαμόγελο στα χείλη και μια πηγαία χαρά. Είναι μεγάλη τύχη να είσαι μέρος μιας τέτοιας σύλληψης. Εξαρχής ένιωσα την τεράστια δυναμική αυτής της δουλειάς συνολικά και πίστεψα σε αυτήν και στην επιτυχία της. Ο καθένας από εμάς που έχει κληθεί να ερμηνεύσει έναν ρόλο στο "Κάτω Παρτάλι» είναι ξεχωριστός»

Τους γοητεύει ή τους τρομάζει η «δύναμη» της τηλεόρασης;
Νάντια Κοντογεώργη: «Μάλλον δεν την έχω ακόμα αντιληφθεί. Φαντάζομαι πως είναι όπως όλα τα άγνωστα: γοητευτική και τρομακτική ταυτόχρονα».
Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Οτιδήποτε μας γοητεύει, μας τρομάζει κιόλας -και το αντίστροφο. Είναι που δεν μπορείς να το ελέγξεις πλήρως, είναι που νιώθεις ότι ποτέ δεν θα μπορέσεις να το κατακτήσεις ολοκληρωτικά, η τηλεόραση είναι ένα μέσο που μπορεί να σε μουδιάσει διότι σε αφοπλίζει. Δεν μπορείς να κρυφτείς, πρέπει να είσαι αρκετά ετοιμοπόλεμος να διαχειριστείς τη "γύμνια" σου. Αν κάτι πρέπει να φοβόμαστε δεν είναι η δύναμη της τηλεόρασης, αλλά η αδυναμία η δική μας απέναντι σε αυτήν».
Keywords
Τυχαία Θέματα