Λευτέρης Λαζάρου:«Μάλλον αυτό είναι το τελευταίο "Master Chef"»

14:01 11/2/2013 - Πηγή: TVNea
Για το «Master Chef» αλλά και τη σχέση του με τις παρουσιάστριες της εκπομπής μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο καταξιωμένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου.

Όσον αφορά την εκπομπή, ο γλυκύτατος σεφ εκτίμησε πως ο φετινός μάλλον θα είναι και ο τελευταίος κύκλος του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής: «Πιστεύω ότι τα ωραία πράγματα πρέπει να τελειώνουν και να μένουν στη μνήμη μας σαν μια ωραία ανάμνηση. Όταν κάτι αρχίζει
να κουράζει, πρέπει να σταματήσει λίγο πιο πριν. Ακόμη, βέβαια, δεν έχουμε ρωτηθεί από το κανάλι και την παραγωγή, αν σχεδιάζουν κάτι για την επόμενη χρονιά. Θεωρώ όμως ότι μάλλον είναι το τελευταίο "Master Chef".

»Έχουμε αρκετά προβλήματα, όχι σαν κανάλι και παραγωγή. Αντιθέτως, λόγω του παγκόσμιου φαινομένου της κρίσης δεν μας επιτρέπεται να κάνουμε άλλα πράγματα. Σκεφτείτε ότι το τρίτο ή το τέταρτο παιχνίδι των Αυστραλών έγινε στο Θιβέτ και μαγείρεψαν για τον Δαλάι Λάμα. Για να γίνει κάτι τέτοιο, κοστίζει. Δεν εννοώ να πάμε κι εμείς στο Θιβέτ, αλλά δεν καταφέραμε να βρεθούμε ούτε μέχρι την Καρδίτσα. Το “Master Chef” πήγε πολύ καλά. Ακόμη και τώρα που είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα, το ότι έχει τόσο μεγάλο ποσοστό τηλεθέασης είναι πολύ μεγάλη επιτυχία για όλους αυτούς που δούλεψαν. Θεωρώ ότι μάλλον δεν θα το αποφασίσω εγώ. Πρέπει να το αποφασίσουν και άλλοι μαζί με εμένα».

Ποια είναι η γνώμη, όμως, του Λευτέρη Λαζάρου για τη Μαίρη Συνατσάκη, την Ευγενία Μανωλίδου και τη Μαρία Μπεκατώρου; «Είναι τελείως διαφορετικά πρόσωπα. Η Μαίρη είναι γλυκύτατη, εξαιρετική και είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει να επισκέπτεται τα καλά εστιατόρια. Ήταν πελάτισσά μου μαζί με τον σύντροφό της (τον Μύρωνα Στρατή) καιρό πριν τη δω στο παιχνίδι. Μάλιστα, νιώθω ενοχές, γιατί όταν ήρθε ήταν ντυμένη πολύ casual και δεν κατάλαβα ποια ήταν. Είναι ένα φρέσκο κορίτσι. Πιστεύω ότι θα είναι η αποκάλυψη του χειμώνα, γιατί μετά το δεύτερο παιχνίδι, όπου κι εκείνη βρήκε τους ρυθμούς της, πηγαίνει πολύ καλά. Η άλλη, η τρελή Κεφαλονίτισσα, είναι αυτό που έχω ξαναπεί… δεν την αφήσανε, τους έφυγε. Τη Μαρία (Μπεκατώρου) την αγαπώ πάρα πολύ, είναι ο άνθρωπος που λατρεύω, και δεθήκαμε πάρα πολύ λόγω χαρακτήρων. Η Ευγενία (Μανωλίδου) είναι ένα τελείως διαφορετικό άτομο, μια πολύ όμορφη γυναίκα, είναι μια κυρία στο πλατό».

Πηγή: Hello!
Keywords
Τυχαία Θέματα