Λευτέρη Λαζάρου:Δεν είναι ότι είναι υποτονικό το παιχνίδι

15:00 23/1/2013 - Πηγή: TVNea
Ο Λευτέρη Λαζάρου μίλησε στο Βήμα Fm 99.5 και στην εκπομπή της Αφροδίτης Γραμμμέλη και του Κοσμά Βίδου για το Master Chef, το επίπεδο των νέων παικτών για την πρόταση του Mega για νέα εκπομπή αλλα και για την πρωινή εκπομπή της ΕΤ1
Για το Master Chef 2 Τα παιδιά του δεύτερουπαιχνιδιού σε σχέση με τα πρώτα είναι πιο
ψυλλιασμένα. Έχουν μεγαλύτερη τεχνικήκατάρτιση, ήρθαν πιο προετοιμασμένα γιατί ήξεραν τι τους περίμενε. Είχαν ζήσειτην πρώτη εμπειρία από τα προηγούμενα παιδιά. Άρα, διαπιστώνετε ότι δενξεδιπλώνουν χαρακτήρες και κρατάνε κάποιες άμυνες και κάποιες γνώσεις γι’αργότερα. Δεν είναι ότι είναι υποτονικό το παιχνίδι, ίσα-ίσα που το παιχνίδιείναι πάρα πολύ γρήγορο, έχει άλλες εικόνες, εικόνες πολύ πιο επαγγελματικές.
Για το εάν το επίπεδο των νέων παικτών είναιχαμηλότερο από των προηγούμενων.
Όχι, απλώς είναι πολύμεγαλύτερο το άγχος που έχουν να διαχειρισθούν, γιατί, όπως σας είπα, είναιπαιδιά που έχουν γνώσεις. Αλλά πολλές φορές, θυμάμαι, ένα παράδειγμα, τα χέριατου Γιώργου τα οποία έτρεμαν πραγματικά, δεν μπορούσε να κτίσει το πιάτο του.
Για το εάν ισχύει ότι έχει δεχθεί πρόταση από το Mega για νέα εκπομπή.
Ισχύει μια τέτοια πρόταση,απλά δεν έχει ολοκληρωθεί, δεν έχει βρει ακόμα τον δρόμο της.
Για τον εάν έχει δεχθεί πρόταση για το πρωινό της ΕΤ1.
Ισχύει, ένας άνθρωπος μερώτησε, έγινε μια συζήτηση, μέχρι εκεί έφτασε. Κάποιος άνθρωπος , μάλλον μέσααπό τα στελέχη, στο μαγαζί μου όπου έγινε η συζήτηση, με ρώτησε αν θα μ’ενδιέφερε η κρατική τηλεόραση. Κι είπα «εάν μου γίνει πρόταση, να το συζητήσω».
Keywords
Τυχαία Θέματα