Λάμπης Λιβιεράτος:«Έχασα σχεδόν τα πάντα. Ζούσα με δανεικά»

10:16 13/11/2015 - Πηγή: TVNea
Ο Λάμπης Λιβιεράτος μίλησε στο «ΕΓΩ! weekly» και αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα που
αντιμετώπισε.

Για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που πέρασε: «Έμεινα χωρίς λεφτά. Ήμουν για δύο χρόνια άνεργος. Ήμουν ταπί. Ζούσα με δανεικά φίλων. Έπιασα δουλειά στο Εξωτερικό για να βγάζω κάποια χρήματα και να στέλνω στα παιδιά μου. Αλλά έχασα σχεδόν τα πάντα. Ήμουν δύο χρόνια χωρίς μεταφορικό. Από εκεί που είχα τρία αυτοκίνητα, βρέθηκα να κυκλοφορώ με τα πόδια, το μετρό και λεωφορεία»

Πώς είναι τώρα
η ζωή του τραγουδιστή; «Έχω μάθει να ζω με λίγα. Και αυτή την στιγμή που μιλάμε δεν ζω με πολλά, αλλά με τα βασικά. Είμαι, όμως, πολύ χαρούμενος που έχω τα βασικά. Ούτε επαίτης θα γινόμουν, ούτε θα παρακαλούσα ποτέ κανέναν! Δεν ήμουν και ψυχολογικά έτοιμος να δουλέψω. Όταν άρχισα να επανέρχομαι, ήθελα αυτό το πράγμα να το ξεκινήσω μόνος μου ώστε να αποδείξω σε φίλους και συνεργάτες ότι πια είμαι σε θέση να με εμπιστευτούν ξανά. Δεν βιάζομαι. Έχω πολλή υπομονή».

Μιλώντας για τον Αντώνη Ρέμο και τη σημαντική βοήθειά του, ο Λάμπης Λιβιεράτος δήλωσε: «Ήταν δίπλα μου από την αρχή. Πολύ δίπλα μου και, ουσιαστικά, κοντά μου. Ένας άνθρωπος δεν είναι απαραίτητο να βρίσκεται καθημερινά στη ζωή σου. Πολλές φορές εμφανίζεται ως άγγελος. Έρχεται κάνει αυτό που είναι κάνει και φεύγει».http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα