Λαμπερή πρεμιέρα για την Άννα Βίσση!

17:33 28/10/2012 - Πηγή: TVNea
Σε ένα κατάμεστο Κέντρο Αθηνών, με περισσότερους από 2.500 θαυμαστές να την χειροκροτούν και να τραγουδούν μαζί της, έκανε το βράδυ της Παρασκευής πρεμιέρα η Απόλυτη Ελληνίδα Σταρ, Άννα Βίσση. To πρόγραμμα ξεκίνησε λίγο μετά τις 22:30, ενώ η Άννα έκανε την εμφάνισή της επί σκηνής λίγα λεπτά μετά τη 01:00.

Προηγουμένως, η νεαρή Demy αλλά και οι MyExcuse έκαναν το δικό τους πρόγραμμα, προθερμαίνοντας
την ατμόσφαιρα, η οποία ήταν ήδη εκρηκτική και κεφάτη, ενώ στη συνέχεια του προγράμματος και ο λυράρης, Νίκος Ζωιδάκης, εμφανίστηκε επί σκηνής με την Άννα! Η Άννα Βίσση εμφανίστηκε φορώντας μία όμορφη τουαλέτα και ερμηνεύοντας το νέο της τραγούδι "Η πιο μεγάλη απάτη είναι ο έρωτας", το οποίο ενθουσίασε το κοινό.

Στη συνέχεια του προγράμματος, ακούστηκαν κομμάτια όπως το "Αυτή τη φορά", "Είμαι πολύ καλά", "Κραυγή", "Αντίδοτο", αλλά και τα καινούρια "Δεν είναι ψέμα" και "Τυραννιέμαι", ξεσηκώνοντας το κοινό!
Στο κοινό που παρακολουθούσε το show ήταν, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Σαμπάνης και ο Νίκος Καρβέλας.

Το fannatics.gr, το επίσημο fan club της τραγουδίστριας [το οποίο σημειωτέον είναι το μεγαλύτερο επίσημο fan club Έλληνα καλλιτέχνη με +9.500 θαυμαστές!] παρείχε συνεχή ενημέρωση για το show με σχόλια και φωτογραφίες, ενώ περισσότεροι από 150 fans, που δεν κατάφεραν να είναι εκεί, παρακολουθούσαν τις εξελίξεις μέσω διαδικτύου!

Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από την χθεσινή εμφάνιση της Άννας Βίσση!

http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα