Λ. Λαζάρου: "Αυτό θα είναι το τελευταίο Master Chef!"

17:01 13/2/2013 - Πηγή: TVNea
Για την πορεία του "Master Chef" στην ελληνική τηλεόραση και την πεποίθησή του πως ο δεύτερος κύκλος πρόκειται να είναι και ο τελευταίος για το εν λόγω παιχνίδι μίλησε στο περιοδικό HELLO ο γνωστός chef, Λευτέρης Λαζάρου.

"Πιστεύω ότι τα ωραία πράγματα πρέπει να τελειώνουν και να μένουν στη μνήμη μας σαν μια ωραία ανάμνηση. Όταν κάτι αρχίζει να κουράζει, πρέπει να σταματήσει
λίγο πιο πριν. Ακόμα, βέβαια, δεν έχουμε ερωτηθεί από το κανάλι και την παραγωγή αν σχεδιάζουν κάτι για την επόμενη χρονιά. Θεωρώ, όμως ότι μάλλον είναι το τελευταίο "Master Chef". 'Έχουμε αρκετά προβλήματα, όχι σαν κανάλι και παραγωγή. Αντιθέτως, λόγω του παγκοσμίου φαινομένου της κρίσης δεν μας επιτρέπεται να κάνουμε άλλα πράγματα. Σκεφτείτε ότι το τρίτο ή το τέταρτο παιχνίδι των Αυστραλών έγινε στο Θιβέτ και μαγείρεψαν για τον Δαλάι Λάμα. Για να γίνει κάτι τέτοιο κοστίζει. Δεν εννοώ να πάμε κι εμείς στο Θιβέτ, αλλά δεν καταφέραμε να βρεθούμε ούτε μέχρι την Καρδίτσα." αναφέρει ο γνωστός μάγειρας.

Όσο για την πορεία του παιχνιδιού, ο Λευτέρης Λαζάρου τονίζει: "Το "Master Chef" πήγε πολύ καλά. Ακόμη και τώρα που είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα, το ότι έχει τόσο μεγάλο ποσοστό τηλεθέασης είναι πολύ μεγάλη επιτυχία για όλους αυτούς που δούλεψαν. Θεωρώ ότι μάλλον θα τελειώσει εδώ. Φυσικά δεν θα το αποφασίσω εγώ. Πρέπει να το αποφασίσουν κι άλλοι μαζί με εμένα."
Keywords
Τυχαία Θέματα