Κρήτη | Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά μέσα σε 2 μέρες!

09:01 13/9/2015 - Πηγή: TVNea
Συνελήφθησαν πέντε άτομα (τρεις αλλοδαποί και δύο ημεδαποί), σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, προχθές (11.09.2015) το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, οδηγούμενο από 31χρονο ημεδαπό, και στην κατοχή του 31χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Σε μεταγενέστερο χρόνο το βράδυ της ίδιας ημέρας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας Ρεθύμνου της Διεύθυνσης Αστυνομίας
Ρεθύμνου, διενεργήθηκε έλεγχος σε δύο αλλοδαπούς υπηκόους Πακιστάν ηλικίας 28 και 27 ετών, όπου στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Η προανάκριση για τις ανωτέρω υποθέσεις διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου.

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, προχθές (11.09.2015) το βράδυ, συνελήφθη 17χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου. Επί πλέον ,από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, συνελήφθη χθες (12.09.2015)τις πρώτες πρωινές ώρες, 21χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε αυτοσχέδια συσκευασία η οποία περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Πηγή:Zarpanews.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα