Κρατερός Κατσούλης: «Με την Κατερίνα μας ενδιαφέρει να κάνουμε μια εκπομπή που να έχει το δικό μας ύφος»

08:46 25/5/2014 - Πηγή: TVNea
Ο Κρατερός Κατσούλης σε πρόσφατη συνέντευξή του απάντησε στις φήμες που θέλουν εκείνον και την Κατερίνα Καραβάτου να παρουσιάζουν πρωινή εκπομπή τη νέα σεζόν.
«Σε ποιο κανάλι; Έχει βγει το μπάτζετ; Αν δεν έχει βγει ο προϋπολογισμός, δεν έχουμε να πούμε κάτι παραπάνω. Έτσι κι αλλιώς, τα αυτιά μου έχουν ακούσει πολλά τα τελευταία χρόνια». Και συνέχισε μιλώντας στο περιοδικό «People»: «Το
έχουμε πει από κοινού ότι μας ενδιαφέρει μια εκπομπή, εφόσον είναι φτιαγμένη έτσι, ώστε να μπορούμε να την υπερασπιστούμε και οι δύο. Να έχει την ατμόσφαιρα και το δικό μας ύφος. Η δική μου διάθεση δεν αλλάζει». Μάλιστα θα μαγείρευε για τις ανάγκες της εκπομπής. «Αφού μπαίνω στη δική μου κουζίνα να μαγειρέψω, γιατί να μην μπω και στης εκπομπής;». Θα μπορούσε να σχολίαζε θέματα της σόουμπιζ; «Ναι, αμέ! Με ενδιαφέρει η ελληνική showbiz, που δεν υπάρχει, αλλά η ξένη είναι καλύτερη. Μήπως και αποτελέσει γέφυρα για να προσεγγίσω ξένους συναδέλφους». Ενώ με χαρά θα παρουσίαζε και τα γυναίκεια θέματα. «Λατρεύω τα γυναικεία θέματα και δη την αποτρίχωση. Θεωρώ σημαντική την αποτρίχωση, εφόσον τη θεωρούν και οι γυναίκες, που είναι περισσότερες και στη χώρα μας».
Keywords
Τυχαία Θέματα