Κορυφαία Ελληνίδα παρουσιάστρια συγκλονίζει: "Έψαχνα απεγνωσμένα για δουλειά!..Δεν είναι δυνατόν σε αυτή την ηλικία να με τρέφει ο πατέρας μου και ο άντρας μου!"

10:16 11/10/2013 - Πηγή: TVNea
Λέει αλήθειες που λίγοι τολμούν να αποκαλύψουν. Το τηλεοπτικό κοινό την ακολουθεί πιστά τόσα χρόνια, αφού με το ήθος και τις ιδέες της έχει κερδίσει τους πάντες. Η ίδια εξομολογείται:
«Έψαχνα απεγνωσμένα για δουλειά. Χτυπούσα πόρτες και δεν άνοιγει καμία. Εκεί όταν τελείωσα με τον Παπαδάκη και ένιωσα ότι είχα φτάσει σε ένα τέλμα και έπρεπε να κάνω κάτι καινούργιο άρχισα να ψάχνομαι. Πήγα στο Mega, στον ΑΝΤ1, χτύπησα τις πόρτες και θα....

Τότε ένιωσα άσχημα
πολύ. Έλεγα δεν είναι δυνατόν σε αυτή την ηλικία να με τρέφει ο πατέρας μου και ο άντρας μου. Ένιωσα ότι είμαι μη παραγωγική, ότι είμαι ανευ χρήσης και χρησιμότητας. Ήταν μια άσχημη περίοδος, κράτησε λίγους μήνες».

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου βρέθηκε στο πλατώ της Ελένης Μενεγάκη. Οι δύο παρουσιάστριες μίλησαν για την δύσκολη περίοδο εκείνη της Βίκυς, όταν μετά τη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη από την Θεσσαλονίκη, ήρθε στην Αθήνα και έψαχνε για δουλειά.
Keywords
Τυχαία Θέματα