Κωνσταντίνος Αργυρός: "Από τη γυναίκα απαιτώ σεβασμό"

15:24 17/7/2016 - Πηγή: TVNea

Για τον Παντελή Παντελίδη, αλλά και για το πως θέλει τη γυναίκα μίλησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ειδικότερα, σε συνέντευξή του στο "Secret" ο δημοφιλής τραγουδιστής δήλωσε:Νιώθεις πως με την επιτυχία σου «κλείνεις στόματα» σε όσους μπορεί να σε αμφισβήτησαν αρχικά;Στο χώρο μας όλοι δεχόμαστε καθημερινή κριτική γι' αυτό που παρουσιάζουμε, θεωρώ πως ο χρόνος και η διάρκεια στο χώρο δείχνουν την αξία του καθενός. Ποτέ δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να "κλείσω στόματα".
Έχεις δεχθεί «πόλεμο» στο χώρο της δουλειάς σου;Δεν θα έλεγα οτι έχω δεχθεί πόλεμο, δεν έχω όμως
δώσει και κάποιο δικαίωμα για να συμβεί κάτι τέτοιο. Είμαι της άποψης του ό,τι δώσεις παίρνεις στη ζωή.
Έχεις εκφραστεί πολύ ωραία, αλλά και διακριτικά για τον Παντελίδη μετά τον θάνατό του. Πως αισθάνθηκες που βραβεύτηκε στα Mad;Δεν θα μπορούσα να εκφραστώ διαφορετικά για έναν άνθρωπο που εκτιμούσα πολύ, κάναμε παρέα και είχαμε ζήσει πολύ ωραίες στιγμές. Η στιγμή της βράβευσής του στα Mad ήταν μια ακόμη ένδειξη σεβασμού στο πρόσωπο του Παντελή. Όπως είδατε ήταν μια στιγμή που δεν άφησε κανέναν μας ασυγκίνητο.
Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να βρεις την ιδανική σύντροφο λόγω της δουλειάς σου;Δεν θεωρώ πως το να βρεις την ιδανική σύντροφο έχει να κάνει με τη δουλειά. Νομίζω πως είναι στο μυαλό του καθενός ο όρος "ιδανική" και πως ο καθένας το έχει φανταστεί ώστε να συναντήσει την "ιδανική".
Τι υποχωρήσεις θα έπρεπε να κάνει μια γυναίκα για να σε κερδίσει ολοκληρωτικά;Δεν χρειάζεται να κάνει υποχωρήσεις, απλά απαιτώ σεβασμό και υγιή συναισθήματα.
Πηγή: Secrethttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα